Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék olyan pasit találni, akinek én kellek, nem a pénzem?
Figyelt kérdés
25/N2011. okt. 25. 15:11
22/25 anonim válasza:
én tuti nem csak a pénzre hajtanék, de fiatal vagyok hozzád sajnos :/
23/25 anonim válasza:
CSak a nők hajtanak a pénzre, a férfiak a szexszel is beérik.
24/25 anonim válasza:
Fogalmam sincs mit jelent pontosan a casual öltözködés, de szerintem a lényeg hogy nézz ki egyénien. Legyen saját stílusod. Azt vedd fel, ami szerinted illik hozzád, és ne azt ami a legeslegjobban áll. Látszik rajtad, hogy hogy érzed magad a ruhádban, hidd el.
25/25 anonim válasza:
tegnap 17:06
Szerintem semmi aggódni valód nincs! Én simán járnék veled, ha amúgy szép vagy, és a belsőd is olyan. :) Mondjuk manapság egy csóró csaj még külön jó is, mert megtanulta becsülni a pénzt. Egy mindig pénzes csaj hülyének és kispályásnak néz, ha azt mondod h azt most ne vedd meg mert drága.
Akkor van egyébként gond, ha a csaj még el is van adósodva, mert az már komoly gond. Viszont ha pl Toldi Zsuzsi akarna velem járni és lenne 10 millás adóssága ház nélkül akkor is simán kéne! Van nő, aki minden pénzt megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!