Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék olyan pasit találni, akinek én kellek, nem a pénzem?
Persze az is meglehet, hogy egész életedben volt egy bizonyos szint, és neked ma már az a természetes, és a körülötted élő emberek előtt túságosan is gazdagnak számítol, ezért hajtanak rád azok, akiknek a pénzed kellene.
Ez azt jelenti, hogy "nem jó társaságban" mozogsz, nem a te szintednek megfelelő körben, étteremben, szórakozóhelyen fordulsz meg. Lehet, hogy ezen kellene változtatnod, vagyis a szintednek megfelelő éttermekbe, szórakozó-helyekre, színházba stb. helyekre és persze az "odaillő" társasággal kellene járnod.
"Hasonló a hasonlóval!"
Legyen akár nő, akár férfi, mindkét féltől gusztustalan, ha a másik pénzére hajt. Nyilván könnyebb egy kapcsolat, ha nincsenek anyagi gondok, de ne ez legyen már az elsődleges szempont -.-"
20/F
A pontosság kedvéért, mit jelent az hogy van pénzed?
Mennyire vagy szép nő különben?
Hogy derül ez ki????
Amikor randiztok, akkor te fizetsz mindent? Vagy nem hagyod fizessen? Nekem a leégne a orcámról a bőr ilyenkor, férfi létemre. Vagy csak nálad találkoztok és kiderül a fullos kégliből, hogy mid van?
Legyél titokzatos (tudod: "majd minden kiderül időben") Stb.Stb.
Sodortasd magad az egyéniségével, s ne hagyd magad "vallatni".
S van még egy rakás válasz ide, s a nélkül, hogy találkozni akarnék veled: írj egy mailt. Beszéljük meg.
De jó neked kérdező!
Én meg egy tök csóró lány vagyok és félek, hogy ez miatt nem fogok kelleni senkinek, mert a külsőmmel nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!