Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Alacsony, vékony fiúk már szóba sem jöhetnek?
:) Hát ha fogod magad és elhatározod, hogy nem érdekel hogy alacsony vagy, lesznek lányok akiknek kelleni fogsz.
Én 168 centis lány vagyok, 62 kg izmos, sportos. Az emberem 166-7, 55kg vékony. Mégis olyan kisugárzása volt már az elejétől fogva, hogy ezen az apró tényen gyorsan túl tudtam tenni magam. Meg hogy el kell felejtenem a magas sarkú cipőket, na bumm.
Ő úgy áll a dologhoz, hogy nem érdekli a magassága (sőt néha még viccel is vele), és igy olyan önbizalommal rendelkezik, ami ezt feledésbe meriti, és ez vonzóvá teszi rengeteg csajnak. Szoval mondanom se kell, hogy nem én vagyok az első nője életében :)
Ne siránkozzatok! Ennyi erővel akkor én is izgulhatnék, hogy kinek fogok majd kelleni a 176cm-es magasságommal. Mert valljuk be őszintén én se tartozok a magasak közé.
Fogadjuk el, hogy ekkorára nőttünk és kész. Változtatni úgyse tudunk rajta. 22F
Kérdező! Egyforma az adatunk: én is 165 cm és 54 kg vagyok :D
26L
Nekem nem jönnél be, de vannak 150-155 cm-s pici lányok.
A párom 162 centi és 50 kiló. Én 167 cm és 62 kiló. És emellett még három évvel fiatalabb is nálam. Pont nem érdekelnek a számok.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!