Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/44 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki.
Akik meg egy kép alapján komplett személyiségrajzot írtak le rólad, azoknak ajánlom, menjenek el egy pszichológus mellé segítségként, milliókat fizetnének ilyen embereknek, aki egy pillanat alatt egy képből levágja a másik jellemét... idióták...
32/44 anonim válasza:
Nekem nagyon bejösz szép fiú.... 75/L
33/44 anonim válasza:
Héé,nekem is ekkora a bicepszem,ha a kézfejemmel kitolom ! :)) 17/L
34/44 anonim válasza:
fuuuuuuuh tte még spnél is b**isabb vagy :)
35/44 anonim válasza:
Ne ezekkel a trollfészekkel foglalkozz öcsi! Ha azt látod, hogy a lányok mosolyognak rád, akkor valsz. bejössz nekik. Ennyi idős koromban én is vékony srác voltam, aztán mégis csíptek a csajok.
36/44 anonim válasza:
Első ránézésre egy nyomoréknak tűnsz. 19/l
37/44 anonim válasza:
Kik azok a csajok a háttérben?
38/44 anonim válasza:
nekem a melletted levő fiúcska jobban bejön. :))
Mintha aranypart ádámot látnám *-* édes
40/44 anonim válasza:
smárolj le bébi :DD am igenigen *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!