Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok bejönnek nektek a nagyon izmos pasik? !

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 13:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ertelek... azert lettem volna kivancsi mert en most megismertem egy ilyen sracot.. es jol megertjuk egymast pedig nekem se tetszenek az ilyen tul izmosak... es en nem vagyok valamiszepseg ( szerintem ) masok mindig azt modnjak hogy aranyos csinos vagyok ... es azert kerdeztem mert a srac mar engem is kerdezett hogy miert nem sportolok mert hogy o is milyen buszke az eredmenyre meg arra hogy minden nap kondizik... es en is akiarok fittnessre menni (nem miatta) de en csak a zsirparnakat akarom eltuntetni !!! Ma randira hivott ... nem tudom ha ma meglatom elobe es beszelunk akkor mar tudni fogom hogy milyen es hogy e miatt akarok e valamit tole vagy sem ?!

segitsetek picit :P

2009. máj. 5. 07:52
 22/26 anonim ***** válasza:
65%
Bocsánat, én kérek elnézést, hogy odafigyelek magamra és kiakarok nézni valahogy! De felvállalom!
2009. máj. 5. 08:32
 23/26 anonim ***** válasza:
95%

Más, ha valaki odafigyel magára, és más ha a teste az élete..

Mellesleg nem sok embernek van ideje és pénze, hogy úgymond odafigyeljen magára.. nektek meg ebből áll az életetek.. érdekes.

Én a Kérdezőnek is azt javasolnám azért, hogy óvatosan, mert aki így él, az mindenképpen jelez dolgokat (pl. felületesség, nárcisztikus személyiség), de ha tudsz vele beszélgetni, akkor talán jobban megismerheted, és kiderül, hogy milyen valójában.

2009. máj. 5. 09:46
 24/26 A kérdező kommentje:

nagyon koszike a valasozkat !!!!

hat nem bannam ha nem lenne ilyen izmos.. de valami nagyon megfogott benne :(

es ugy erzem hogy nekem o kell :P

2009. máj. 5. 10:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Soha nem állítottam, hogy nekem ez tenné ki az életem!Főiskolára járok, és nem versenyszerűen csinálom, csak rendszeresen, és odafigyelek dolgokra (kajálás, kipihentség, semmi alkohol/cigi)! Csak én úgy voltam/vagyok vele, hogy amíg az osztálytársak/haverok beültek egy kocsmába inni, én helyettem elkezdem edzeni. Ennyi. És rájöttem, hogy inkább ezt választom. De még ha az életemet is ez tenné ki akkor én szívesen bevállalom.
2009. máj. 5. 10:32
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és én is néha eljárok kondizni,de csak is azért, hogy kicsit mozogjak. De öszintén szolva rosszul vagyok az ott lévő fiúktól mikor majd meg szakadnak és nézik közben magukat a tükörben. Tényleg nagyképüek szerintem is, legalább is nekem ez a tapasztalatom velük kapcsolatban. És én is azt irtam, hogy nem tetszenek, pedig én sem vagyok kövér se vékony(165cm 55kg) ugyh nem volt jo a feltételezés. :-) Biztos van egy pár olyan lány akinek ez tetszik de a többségnek sztem nem :-)
2009. máj. 5. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!