Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnek nektek a nagyon izmos pasik? !
Ertelek... azert lettem volna kivancsi mert en most megismertem egy ilyen sracot.. es jol megertjuk egymast pedig nekem se tetszenek az ilyen tul izmosak... es en nem vagyok valamiszepseg ( szerintem ) masok mindig azt modnjak hogy aranyos csinos vagyok ... es azert kerdeztem mert a srac mar engem is kerdezett hogy miert nem sportolok mert hogy o is milyen buszke az eredmenyre meg arra hogy minden nap kondizik... es en is akiarok fittnessre menni (nem miatta) de en csak a zsirparnakat akarom eltuntetni !!! Ma randira hivott ... nem tudom ha ma meglatom elobe es beszelunk akkor mar tudni fogom hogy milyen es hogy e miatt akarok e valamit tole vagy sem ?!
segitsetek picit :P
Más, ha valaki odafigyel magára, és más ha a teste az élete..
Mellesleg nem sok embernek van ideje és pénze, hogy úgymond odafigyeljen magára.. nektek meg ebből áll az életetek.. érdekes.
Én a Kérdezőnek is azt javasolnám azért, hogy óvatosan, mert aki így él, az mindenképpen jelez dolgokat (pl. felületesség, nárcisztikus személyiség), de ha tudsz vele beszélgetni, akkor talán jobban megismerheted, és kiderül, hogy milyen valójában.
nagyon koszike a valasozkat !!!!
hat nem bannam ha nem lenne ilyen izmos.. de valami nagyon megfogott benne :(
es ugy erzem hogy nekem o kell :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!