Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok bejönnek nektek a nagyon izmos pasik? !

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 13:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A képen látható férfi számomra már túl izmos. Nem mondom, hogy ne legyen férfias, de ez már túlzás. Amúgy sem a külseje miatt tartok valakit elsődlegesen férfiasnak. Ott más is szerepet játszik.
2009. máj. 4. 15:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát a belinkelt kép szép, szép, de az ennyire izmos már nem jön be. Azt viszont szeretem, ha szép a felsőtest és a karok, de az sem annyira mint a képen!
2009. máj. 4. 15:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem borzasztó

izomagy

:S

2009. máj. 4. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

istenem mekkora balf..ságot irtál asszem 14:52es...ahj...

Egyáltalán nincs igazad, az én párom sem olyan amilyenröl te irtál és nem is hagyja magát...mégis kell és szeretem...

És a kérdésre: nekem sem jönnek be.

2009. máj. 4. 16:21
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Határeset. Én magam is testépítek, de ha hiszed ha nem, nem volt soha testépítő partnerem, nekem ez kicsit túlzás.
2009. máj. 4. 17:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban bejönnek a kevésbé izmos srácok, de azért őt se zavarnám haza. Én inkább azt nem bírom, ha egy csávó úgy odavan az izmaiért, hogy azt hiszi, ő a világ közepe.
2009. máj. 4. 18:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem egyaltalan nem tetszenek az ilyen gyuros pasik. fontosabb az arc es a testtartas.

ez olyan mint a nagyon nagy mellu lanyok.

ez megy a reklamokban es ehez a trendhez probalunk igazodni.

Borzaszto, mi mindennel etet minket a media!!!!!!!!!!!!

2009. máj. 4. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
De csajok, konkrétan indokoljátok meg mi a baj az izmos faszikkal, nem értem! Én bevallom őszintén, (férfi szemmel) a mellékelt képen nagyon komolyan néz ki az ember. Akik szerint meg "így úgy tök gáz, izomagy" azok vagy atom kitágult bőrű zsírok, vagy ilyen kis drogos testalkatú hipóbőrűek, és könnyebb ezt mondani... Én tudom értékelni, mivel én is minden nap testépítek és tudom mi munka van benne, és had mondjam el, hogy lesz idő amikor még vissza jön az alfahím korszak. 20/F
2009. máj. 4. 22:09
 19/26 A kérdező kommentje:

kosizke a valasozkat !!

es az utolso nagyon jo!!

pusszii`

2009. máj. 4. 22:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt írtam, hogy ez így undorító ahogy van, pedig se drogos, se vézna nem vagyok, a barátom sem az, és attól még férfi, és nőnek érzem magam mellette, hogy nem ilyen izomagyú ostoba tirpák.

Hát igen, kva kemény meló testépíteni.. de rendesen, minden nap melóba járni szerintem még nagyobb.

Hogy mi a baj ezekkel a cicafiúkkal? Az, hogy nekik a testük az elsődleges, és valószínűleg a csajukban is ezt nézik (nem véletlenül gyakori az izomagyú pasas-nagy mellű szolibaba páros), iszonyat hiúk, öntetszelgők, amellett nem hiszem, hogy értelmes dolgokról lehetne velük beszélgetni. De mondom, szerencsére megtalálja zsák a foltját, úgyse ezekkel kezdenek ki, akik itt írták,hogy nemtetszik nekik ez a testalkat.

Ja meg eleve szánalmas, hogy az embernek ez legyen az élete, hogy testépít. Én kiröhögöm az ilyet és lenézem. Annál is inkább, mert ezek általában irtó menő keménycsávónak gondolják magukat. Miközben orbitálisan messze állnak egy igazi, férfias pasastól.

És az is már kérdés, amikor az ember néha kondizik, hogy jól érezze magát, és karban tartsa a testét. Ezzel nincs semmi baj.

2009. máj. 5. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!