Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet eltüntetni a nyakszívást?
Figyelt kérdés
2 helyen van,de nagyon csúnyák. SOS! Segítsetek kérlek nagyon fontos lenne!2011. okt. 24. 14:43
11/33 anonim válasza:
viccen kívűl..mi az a nyak szívás?? lehet, hogy csak én vagyok a hülye, de még sosem hallottam ilyenről. ://
12/33 A kérdező kommentje:
14:54 erre gondoltam én is xDDDDD
2011. okt. 24. 14:56
15/33 napietus válasza:
az nem jó, mert ha nem pont ott szívja ki, akkor 2 helyen lesz kiszívva, és tuti a bukás. meg lehet furcsállná, hogy nem veszed le a pulcsidat/sáladat, amíg nincs töksötét.
16/33 anonim válasza:
ELMAGYARÁZZÁTOK PLS HOGY MI IS AZ A NYAKSZÍVÁS???
18/33 napietus válasza:
"Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!"
amúgy így néz ki: [link]
elég igénytelen és gusztustalan dolog szvsz
19/33 anonim válasza:
a pasid vagy a csajod odateszi a száját a bőrödhöz és elkezdi szívni a bőrt az meg ilyen nyomot hagy...nem tudom ezt értelmesen elmagyarázni tedd a szádat a kezedre és erősen szívd a bőröd nézd meg milyen lesz..:D
20/33 anonim válasza:
Amikor valaki szívja a nyakatokon a bőrt, és lila véraláfutás lesz. Próbáld ki az alkarodon. Szívogass egy kisebb bőrfelületet erősen. Bár a nyakon vékonyabb és érzékenyebb a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!