Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19éves lány, akinek nem volt még barátja és nem is csókolózott még, mit gondoltok az ilyenről?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 13:54
12/14 anonim válasza:
Te kelessz nekem,mert te nem majmolod amit más nők.Te egyedi vagy és nem ribi úgy mint a többi.
13/14 anonim válasza:
csúnya: sajnálom:(
szép: Asszexuális
Am meg nekem alacsonyak az igényeim szal majdnem minden csaj szép
F18-ként nekem se volt semmi extra, egyszer smároltam, de fiúknak nehezebb sokkal szal örülj hogy csaj vagy :)
14/14 anonim válasza:
hat azt h te is egy normalis csaj vagy mint en ,nyugi nem kestel meg le semmirol,en 20 eves koromba csokoloztam eloszor az elso baratommal ,mindig feltem kozel kerulni egy pasihoz mert feltem h megbant ,de most h nem soka 6 honapja boldog parkapcsolatban elek nagyon jo erzes h van egy baratom aki szeret es en is viszont szerethetem ,szal nyugi mindenkinek eljon a szoke herceg feher lovon :D
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!