Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar-e titeket, ha a pasitoknak van egy pici cicije?
Figyelt kérdés
Nem látványos férficsöcsről van szó, csak arról, hogy nem lapos a mellkasom, egy kicsit domborodik mindkét mellem, de nem túlságosan, csak olyan kis huncutul (ahogy a barátnőm mondta). Van-e olyan lány, akinek tetszik, ha a pasijának van egy pici cicije, vagy a többség a totál lapos síkságot szereti?2009. máj. 3. 20:20
11/16 anonim válasza:
engem ez nem zavar.sőt szexi az ilyesmi
12/16 anonim válasza:
Ha nem akkora,hogy melltartó kell a pasinak akkor nem zavar. :))
13/16 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha egy pasi nem izmos, viszont az ilyenkor kialakuló mell, ami zsírból van, az valamiért nagyon lehangoló. Talán azért, mert nőiesnek látom, mert egyébként se a pocak vagy kis túlsúly, szabálytalanság nem számít, de melle ne legyen.
Ha izmos vagy és az domborodik vagy teljesen átlagos és egy picit kiáll, az nekem nem probléma, ott ha tetszik és szeretem a fiút, akkor csak egy dolog lesz a sok közül, ami nem oszt, nem szoroz.
14/16 anonim válasza:
Jóhogy már nem hordasz melltartót is! xd
16/16 anonim válasza:
Ez tök relatív, ide tudna neked 100lány 100féle választ írni! Ha a csajod szeret, akkor nem a csöcsöd fog betenni a kapcsolatotoknak. Egyébként szerintem cuki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!