Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire számít a mellméret?
Jó.. tudom, jönni fog, hogy ez a hatszázhuszonhatezredik ilyen kérdés.
Arra gondolok, hogy itt néha írják, hogy nem annyira számít, valakinek tetszik a kicsi is, meg az a lényeg h feszes legyen...
Csak az a gond, hogy szerintem, és másik szerint sem vagyok olyan bűn ronda. Szerintem átlagos, vagy kicsit talán mondhatom h talán...szép arcom van, kövér sem vagyok, sosem voltam. De körülbelül, úgy néznek rám a fiúk is mint egy jó haverra, mert eltudnak velem témázgatni, mindent elmondanak általában, de valahogy a nőt nem látják bennem, vagy nem tudom. Egyszer rákérdeztem és az egyik azt mondta, szerinte azért mert nincs nagy mellem. Rosszul esett... De csak azért, mert olyan rossz, hogy nincs egy olyan srác az életemben aki úgy elfogad aki vagyok. Az idióta viccekből is elegem van, amikben a mellméretemet cikizik. Gyerekesnek, és legtöbbször unalmasnak tartom.
Tudom, aki belém szeret, az nem a mellemet szereti...
de!! A külső megfog a belső megtart... Ha rám nem néznek nőként a kis mellem miatt, akkor ez nem lehetséges...
Tényleg, ennyire reménytelen a helyzetem, vagy csak a sok kudarc vette el ennyire a kedvem?:((
ma 11:53
Mesélek akkor :)
Szeretek mosolyogni, mert akkor érzem magam úgymond a legőszintébbnek, mert általában mindig mosolygok, jól esik az érzés.
Reggelente korán megyek iskolába, busszal. Az iskolában igazság szerint, szinte otthon érzem magam, szeretek az emberekkel barátságos lenni, de ha van egy véleményem, amii akár rossz, vagy jó azt őszintén megmondom. Szünetekben vagy a barátnőimmel beszélgetek, tipikus csajos témákról, vagy a fiúk öntik ki a szívüket. Szeretek sokféleképpen öltözködni és váltogatni a ruháimat. Imádom a lazább tornacipős, farmeres összeállításokat, de nem vetem meg a magassarkút sem, amiért oda vagyok. Alapból nem vagyok egy annyira magas lány, és a magassarkúban csinosabbnak érzem magam, persze nem szoktam sokat hordani, mert kicsit túlzás lenne mindennap abba járni, meg a lábamnak sem tenne jót.
Szabadidőmben, szeretek barátokkal beszélgetni, rajzolni és sportolni. Régen, amit ma letagadok, vagyis inkább eltitkolok, egy sráccal akit a neten ismertem meg, wowoztam, és codoztam, szóval nyitott vagyok az efféle dolgokra is.
Kikészít néha az a vásárlás amit a mai lányok csinálnak, hogy két órán át vannak egy üzletben, és végül semmit nem vesznek, ezzel ellentétben én előre kinézem a kiszemelt darabot és pár pillanat alatt megtörténik a vásárlás.
Szeretek az iskolába úgy menni, hogy tudom az anyagot, és ha kérdeznek nincs gond, ebben szerencsém van, mert órán a nagy részét megjegyzem, és otthon pár átolvasás után tudom.
Hú..hát nem tudom még mit mondjak, mire vagy még kíváncsi?
scorpia:
köszi :) én sem akarok feltenni képet, csak ha nagyon szükséges valamilyen okból.
Értem, remélem :)
ma 12:02
Igen, írtam, hogy sportolok, hogy minél jobb alakom legyen :)
Mostmár lehet privátot küldeni, beállítottam :)
Az úgy jó, hogy a mai nap folyamán küldök privátban képet azoknak akik kérnek? Ide nem szívesen tennék ki képet :)
Még valami magamról:
Nem nagyon sminkelek, ha ez számít :OO
jaa..igen :D
És életem legszexisebb képe, elvileg egy nyelvkidugos kép o.o :D vagyis eddig azt mondták :D
ennél többet nem tudok magamról írni :D
ma 13:03
Köszönöm, hát majd azért még dolgozok testemen. Jó ezt hallani, hogy a mell nem kizáró ok, mert már kezdtem úgy érezni, hogy reménytelen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!