Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire számít a mellméret?

Figyelt kérdés

Jó.. tudom, jönni fog, hogy ez a hatszázhuszonhatezredik ilyen kérdés.

Arra gondolok, hogy itt néha írják, hogy nem annyira számít, valakinek tetszik a kicsi is, meg az a lényeg h feszes legyen...

Csak az a gond, hogy szerintem, és másik szerint sem vagyok olyan bűn ronda. Szerintem átlagos, vagy kicsit talán mondhatom h talán...szép arcom van, kövér sem vagyok, sosem voltam. De körülbelül, úgy néznek rám a fiúk is mint egy jó haverra, mert eltudnak velem témázgatni, mindent elmondanak általában, de valahogy a nőt nem látják bennem, vagy nem tudom. Egyszer rákérdeztem és az egyik azt mondta, szerinte azért mert nincs nagy mellem. Rosszul esett... De csak azért, mert olyan rossz, hogy nincs egy olyan srác az életemben aki úgy elfogad aki vagyok. Az idióta viccekből is elegem van, amikben a mellméretemet cikizik. Gyerekesnek, és legtöbbször unalmasnak tartom.

Tudom, aki belém szeret, az nem a mellemet szereti...

de!! A külső megfog a belső megtart... Ha rám nem néznek nőként a kis mellem miatt, akkor ez nem lehetséges...

Tényleg, ennyire reménytelen a helyzetem, vagy csak a sok kudarc vette el ennyire a kedvem?:((

2011. okt. 22. 11:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Kérdező:

mesélj még magadról! Mit szoktál csinálni, milyen ruhákban jársz, hogy érzed jól magad, hány éves vagy, stb :)

2011. okt. 22. 11:53
 12/34 A kérdező kommentje:
Ha esetleg raknék fel képet, egész alakosat tegyek?
2011. okt. 22. 11:53
 13/34 anonim ***** válasza:

Nem kell megjátszani az agyad, nem arról van szó =) Én sem szoktam, hihetetlenül gyerekesnek tartom, pláne 21 éves fejjel. A gesztusokról és a kisugárzásról van szó, ami idővel majd alakul, hisz fiatal vagy még. 9-ben utánam sem érdeklődtek a pasik. Ha szeretnéd szívesen beszélgetek veled privátban, mindig is szerettem a gondoskodó nővér szerepet.

Képet szerintem ne tegyél fel, ha valaki kér, küldj inkább privátba.

2011. okt. 22. 11:57
 14/34 Beviz Elek ***** válasza:
11:48 tanuld meg, hogy barátzóna nincs. Van olyan aminek az a neve, de az annyit jelent, hogy bocsi, de nem jössz be. Persze a barátzóna megnevezés annyira nem bántó mint a kevés vagy nekem megnevezés.
2011. okt. 22. 11:58
 15/34 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, és valami átlagos ruhában amiben szoktál lenni, és sztem ne félj, azért annyira nem gonoszak itt az emberek :)
2011. okt. 22. 11:59
 16/34 Beviz Elek ***** válasza:
Tegyed csak én meg megmondom hogy a melled miatt vagy más miatt. Ha nem teszel fel, küldhetsz. Nyugi, nem fogok nyomulni, vanbarátnőm:)
2011. okt. 22. 12:00
 17/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a férfiaknak meglepő módon sokkal kevésbé számít a nagy mell, mint azt hiszitek, sőt én feleségnek inkább kismellű lányt szeretnék, mert az a korral kevésbé ereszkedik meg. Egyébként pedig sportolj! Egy férfi sem tud ellenállni egy szép fenéknek és ringó csípőnek, továbbá ha szép az arcod, akkor szinte tökmindegy, hogy milyen a tested.

Linkelek egy képet (most tekintsünk el attól, hogy a lány egy kurv@), neki sincsen nagy melle, de szerintem a férfiak 99%-a 10-ből minimum 9-nek értékelné, szóval a mellméret nem igazán számít.

[link]

21F

2011. okt. 22. 12:02
 18/34 anonim ***** válasza:
11:58 - barátzóna van, nálam legalábbis biztos =)
2011. okt. 22. 12:05
 19/34 anonim ***** válasza:
Kérlek állítsd be, hogy lehessen neked küldeni privát e-mailt, mert szeretnék inkább ott beszélni :)
2011. okt. 22. 12:06
 20/34 Beviz Elek ***** válasza:

12:05

barátzóna? Tehát van olyan srác aki bejön külsőleg belsőleg, beindulsz tőle, de mivel barátok vagytok nem akarod elrontani. Ahha persze. Esetleg nem jön be és azért nem.

2011. okt. 22. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!