Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a nök szeretkezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tompa Gergely kérdése:

Miért mondják a nök szeretkezés elött hogy fáj a fejem?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 00:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb.
2011. okt. 22. 01:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek a fejük lenne az??

(De hazudni azt tudnak!!)

2011. okt. 22. 01:35
 13/21 anonim ***** válasza:
A fejük lehet hogy gyenge, de az agyuk erős és furfangos. Az agyuk tekervényesebb ami a ravaszságot jelzi. márpedig a ravaszsághoz ész kell. Nekem a feleségem még sose mondta szex előtt hogy fáj a feje, de ha fájna is neki, attól még szexelünk mert az oldja a fejfájást. Nem lehet hogy túl sok filmet nézel? Mondjuk olyan már volt hogy szex előtt azt mondtam most nem jó édesem nem vagyok jó formában. Olyankor magát kielégíti.
2011. okt. 22. 01:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért mondják, mert nincs kedvük a szeretkezéshez. Amúgy a szex hatására tényleg elmúlik a fejfájás (és egyéb fájdalom is), szóval még inkább szükség lenne ilyenkor a szexre :P
2011. okt. 22. 01:38
 15/21 anonim válasza:
32%

Ha már így sértegetitek a női nemet, hát én is titeket! Miért másodszorra teremtette Isten Évát? Mert ő is jól tudja, hogy a kísérleteket először patkányokon végzik!

Na jól esett? Fincsi volt?

2011. okt. 22. 01:44
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Na ez a vicc nekem jobban tetszik :D
2011. okt. 22. 02:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

2Ez a kérdés provokatív vagy trá ... na jó, legalább nem trágár.

Hímsovik gyülekező! Feladat van!"

Ez a kérdés mitől provokatív, te zseni? Ja, ami nem csupa szépet és jót ír a nőkről, az rögtön provokatív, hímsoviniszta, stb. Meg kéne tanulni elviselni a kritikát, nem rögtön hisztizni.

2011. okt. 22. 05:27
 18/21 anonim ***** válasza:
55%

2Ha már így sértegetitek a női nemet, hát én is titeket! Miért másodszorra teremtette Isten Évát? Mert ő is jól tudja, hogy a kísérleteket először patkányokon végzik!

Na jól esett? Fincsi volt?"

Erről beszéltem, most jön a hiszti :)Nézd már meg a többi kérdést is, drága, hány van, amiben közös férfifikázás van.

2011. okt. 22. 05:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert rossz szerető vagy... :-)
2011. okt. 22. 07:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, nő létemre engem is idegesítenek a hisztiző pics@k. Egy normális, stabil párkapcsolatban mi a fenének kell hazudozni. Egyszerűen meg kell mondani, hogy "most nem kívánom", vagy "nem alkalmas" stb.

És akkor a hisztérikák utána odáig vannak, hogy "nekem a párommal olyan jó kapcsolatom van, mások a nyomomba se érhetnek", meg: "mindenért a férfi a hibás, mert nem megértő!"

Hogy a francba lehetne megértő, amikor arra se veszitek a fáradtságot, hogy az igazat elmondjátok neki? Mert milyen egyszerű azt mondani "Fáj a fejem" ahelyett, hogy a problémákat megbeszélnétek...

28/N

2011. okt. 22. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!