Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhák tartoznak a "dugj meg" stílusba?
"Kivágott, erősen díszített felső, ha a (természetesen push up) melltartó kivillan, az se baj, flitterrel vagy tollakkal; bugyivillantós aligszoknya, vérvörös színben; nagylyukú neccharisnya, legalább 14 cm sarkú topánka. Jó erős édes parfüm, nagyon erős smink, zizegő műszempilla; nagyszemű római gyöngy ékszerként vagy más harsány nyakbavaló kacat. A hajba lehet fújni csillámport, a körömre hasonló lakkot tenni.
Gumit vigyél magaddal, fő a biztonság. Garantált egyéjszakás akció."
Én egy ilyen összeállításon inkább csak röhögnék. Már boccs de ez inkább vicces mint dögös. 23F
"Milyen ruhák tartoznak a "dugj meg" stílusba?"
-Azok, amiket simán át lehet látni, vagy azok, amik nincsenek is.
"De hát nem akarom :D Csak tavaly találkoztam egy csajjal aki rámmorgott :D teljesen tetőtől talpig latexben volt, csak a mellénél volt mélyen dekoltált. Am. jó teste volt."
Most ezt nem értem. A latex valóban dögös, ellentétben az ilyen fodros csillámporos lófaxokkal. De te most akkor ffi vagy vagy nő?
19.11: Korántsem. Úgy látszik, kicsit szerény a fantáziád. Meg lehet ezt csinálni úgy is, hogy olyan dögös legyen, amilyen csak lehet.
Ha pedig vicces...hát nem ezt kérdezte a kérdező? Hogy bulira lesz? :)
meg fogsz fagyni a buliban :D
mi reggeli leszünk a barátaimmal :D tükörtojás, szalonna, narancslé, tányér, villa. :D:D
ma 21:37
az utolso előttire rágerjednék... awwwwww
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!