Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van ebbe valami, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van ebbe valami, vagy csak belém magyarázzák? (lent)

Figyelt kérdés

Hali!

Szóval elég jelentéktelen dorgokra derült fény néhány napja...a környezetem szerint van ebbe valami, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!

Van egy Barátom....nagyon nagyon jó illata van mindig...pedig állítólag nem fújja magát semmivel, de én mégis mnidig érzem...akár méterekről. Mondtam ezt másoknak is, és mindenki mondja, h nem érez rajta semmit...én pedig igen!!!! Ez miért van...senki más nem érzi, csak én!!! Jelent ez valamit?

2011. okt. 20. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mik vagytok ti vámpirok? Vagy csak sokat forgatjátok az alkonyatot? Ott illatoznak ennyire.
2011. nov. 17. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!