Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van ebbe valami, vagy csak belém magyarázzák? (lent)
Hali!
Szóval elég jelentéktelen dorgokra derült fény néhány napja...a környezetem szerint van ebbe valami, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!
Van egy Barátom....nagyon nagyon jó illata van mindig...pedig állítólag nem fújja magát semmivel, de én mégis mnidig érzem...akár méterekről. Mondtam ezt másoknak is, és mindenki mondja, h nem érez rajta semmit...én pedig igen!!!! Ez miért van...senki más nem érzi, csak én!!! Jelent ez valamit?
Evolúció!
A nők a szagok alapján választanak partnert,még ha sokan nem is tudják.Két lábon járunk ugyan,de nem is állunk annyira messze az állatvilágtól.
Ezt úgy hívják: feromon. Az élet kémia. Vannak illatok, melyek az embert bizonyos dolgokra sarkallják. Ha ő is így érezne veled kapcsolatban, az lenne az IGAZI szerelem. De amíg ez ki nem derül, csak reménykedhetsz. Próbálkozz nála, de az illatot az elején ne említsd. Hátha félreérti.
(Egyébként ez az állatvilágból örökölt dolog. Nem kell szégyellni. Az ember is állat, csak én-tudata, személyisége, akaratereje van. Meg netes csatlakozása.:.))
:) Szóval tényleg létezik?? Hm....ő is mondta már rám, h egyedi illatom van, és nagyon tetszik neki.....de nem tulajdonítottam ennek nagy fontosságot...de így hogy mondjátok....
szóval nemtudom mi van benne.....de tény h nem azért járok vele, mert jó az illata..de így 3 hónap járás után felmerült benem..h van ebbbe valami, bár leeht h hülyeség.
Én méterekről megtudom a szerelmem illatát különböztetni!!!
Nincs ebben semmi furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!