Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengém, ha egy pasit sírni látok. Azonnal ölelném. Normális ez?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 22:38
11/18 A kérdező kommentje:
Öööö, nem biztos. Lehet csókkal is... Persze nem egy akárkit, csak a fiúkat :). meg attól függ, mi az oka a sírásnak. Lehet nem is lenne kedve máshoz akkor, csak egy öleléshez. De ez élesben derül ki.
2011. okt. 19. 22:44
12/18 A kérdező kommentje:
Csak a fiúMAT, nem fiúkat :D. Miket írok szent ég :D
2011. okt. 19. 22:45
13/18 tsz-tag válasza:
háháá :D elárultad magad :D én is szoktam sokat sírni mert nem tudok rendesen kielégülni...ölelj át és adj puszikákat:P
14/18 A kérdező kommentje:
Nem egészen erre gondoltam :D
2011. okt. 19. 22:50
15/18 anonim válasza:
Én ha azt látom, hogy egy olyan fiú, aki tetszik nekem szomorú, akkor,van ilyen ölelhetnékem. A múltkor az osztálytársammal beszélgettem, aki nagyon tetszik, és már nem tudom miröl beszéltünk, de mondta, hogy ö milyen rossz tesiböl, én pedig milyen jó, és azt mondta, hogy szerencsés...miközben lesütötte a szemét. Komolyan, egy hajszál választott el attól hogy megölelgessem. :D
16/18 anonim válasza:
úgy értem, hogy rám mondta, hogy szerencsés :)
17/18 anonim válasza:
engem is ölelj meg édes kicsi lány! :)
18/18 anonim válasza:
Normális. Sok lány így van, ahogy észrevettem:D
Nekem van egy ilyen Lánybarátom. Múltkor beszélgettünk Gmail chaten és kérdezte, hogy hogy vagyok mostanában (mert Anyu meghalt nemrég), írtam Neki, hogy rosszul és hogy sírtam, erre Ő is azt mondta/írta, hogy "jajj, de kár hogy nem voltam ott, szívesen megöleltelek volna!" :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!