Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Deathworm kérdése:
Hogy gyúrtok fitymára?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy kéz nélkül tudjatok maszturbálni...
...és ne mondjátok, h nincs szükségetek maszturbálásra, mert minden napra van jut csaj. Ha a gép előtt ülsz egész nap, ezt nehezen hiszem, hogy a 2 kezeden kívül lenne szexpartnered...
2011. okt. 19. 22:31
1/7 anonim válasza:
Ilyet lehet? Én gátizomra gyúrok már vagy 2 hete h tudjak ejakuláció nélkül elélvezni, de ilyet nem halottam h fitymára, és akkor kéz nélkül megy.
2/7 A kérdező kommentje:
Gátizomra hasznosabb...:D
2011. okt. 19. 22:34
3/7 anonim válasza:
Fitymára nem lehet "gyúrni", abban nincs izom.
5/7 anonim válasza:
Te ennyire buta vagy? Hogy lehetne már a fitymára gyúrni? Az egy darab bőr!
Amúgy meg:
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval te is gondoltál rá, h kéz nélkül maszturbálj...
...csak gondoltam el lehet filozofálni itt pár emberrel, de ha csak ilyen értelmiségi sznobok vannak itt, hááát...
2011. okt. 19. 22:47
7/7 anonim válasza:
Egyszer azt tapasztaltam h amikor húztam hátra a fitymámat, szinte már fájdalomig, akkor elélveztem. Nem "vertem" meg semmi, csak húztam hátra ahogy tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!