Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Benneteket miért zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Benneteket miért zavar, ha egy lánynak sok ruhája. Cipője. Kiegészítője van?

Figyelt kérdés

Eddig az össze pasim megszólta,hogy sok cuccom van..nem vágom,hogy ez őket miért zavarja..

Ez minden fiút zavar..? Ha igen,akkor miért?

Korotokat is írjátok meg légyszi..előre is köszönöm.:)

2011. okt. 18. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A baj csak az, hogy nekünk ruha nélkül tetszetek legjobban.
2011. okt. 18. 17:16
 12/16 A kérdező kommentje:
-.-" Nem az volt a kérdés,hogy hogy tetszik jobban..
2011. okt. 18. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar,szeretem ha egy lány elegánsan öltözik,ha ad magára az előny nálam.

De az tényleg rossz ha sokat kell rá várni amíg készülődik.Pláne ha engem kérdez,hogy mit vegyen fel,nem értek a női divathoz,honnan a fenéből kellene nekem azt tudni?

Lányoka a férfiakat ne nyagassátok ilyen kérdésekkel!

24

2011. okt. 18. 17:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha szertitek a csajt,akkor ennyit igazán kibírhatnátok neki...
2011. okt. 18. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:

"Akkoris..egy lánynak fontos,hogy hogy néz ki..nektek akarunk tetszeni..szóval ráértek várni..:P"

Gondoltam, hogy előjön ez a baromság. Megvesztek egy rakás drága cuccot, amiknek a nagy részét aztán az életben nem fogjátok felvenni. Aki pedig a sok cucca van, az ellensúlyozni próbál valamit. pl azt, hogy egy unalmas személyiség és a külsején kívül semmit sem tud felmutatni. Aztán ott a híres női határozottság: "felveszem a sötét kék ruhámat. Nem, inkább a világoskéket. Nincs egy rongyom, amit felvegyek."

Arra még csak véletlenül sem gondoltok, hogy esetleg a személyiségetekkel próbáljatok lenyűgözni valakit és nem a ruháitokkal?

2011. okt. 18. 22:22
 16/16 anonim válasza:
nem értem hogy miért zavarja sok fiút, hiszen nőből vagyunk istenem. fiúk az jobban tetszene ha lenne egy farmer, egy póló és hetekig ebbe járnánk?! meg nem kizárólag a nőknek van sok cucca, az igényes fiúknak még talán több van mint nekünk. nem baj az ha szeretjük a divatot:)
2013. máj. 30. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!