Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Takacsek kérdése:
Hány évesen csókolóztatok először? És az gáz ha én 16 éves létemre még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 22:15
12/19 anonim válasza:
Én 20 évesen. :D Én cikinek tartottam, mások nem. Ki hogy gondolja.
21/L
13/19 anonim válasza:
én is 16 vagyok, de még én sem csókolóztam. de szerintem sem gáz. bár nem mással kell foglalkozni, csak magaddal! :)
ráér az, igaza van az előttem szólóknak - nem biztos, hogy annyira szükséges az, hogy tizennehány évesen jól berúgva egy este alatt 8 pasival smárolj, és kb. ugyanennyi végigtapizzon! :)
úgyhogy ráérsz , majd ha úgy érzed!:)
14/19 anonim válasza:
6 évesen oviban. utána 20, aztán 21 évesen végre annyit amennyit csak birtunk :)
16/19 anonim válasza:
Én 13 évesen....egy 16 éves fiúval, aki azóta is nagyon szeret,és jól megvagyunk. NEm vagy lemaradva semmiről!!! NEkem sem hiányzott az életemből..csak úgy jött.....és igazat megvallva nagyon rossz volt....annyi volt benne a jó, hogy olyannal történt akibe megbíztam, és szerettük egymást (még most is :) szóval nyugi..ami késik nem múlik, utólag én is vártam volna még!!! :)
17/19 anonim válasza:
hát én úgy negyedszázados korom ellenére mégcsak meg sem fogtam egy lány kezét se....
a fiú haverjaim tesznek rá magasról hogy gáz e vagy sem hisz úgy vannak vele hogy az én dolgom ...a lányok nem tudom annak tartják e..ha igen akkor terpesszenek,ha erre nem hajlandóak akkor meg fogják be
18/19 anonim válasza:
18 és fél. most meg 19 és fél vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!