Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy fair? Csak én fizessem továbbra is?
Érdekelne hogy ki hogy vélekedik erről: Barátommal több mint egy éve vagyok együtt. Fogamzásgátlót előtte is szedtem, akkor is egyedül vettem, és azóta is csak magam veszem. Bennem felmerült hogy ennyi idő után esetleg közösen fizethetnénk, hiszen már mindkettőnk érdeke. Benne egyáltalán nem merül fel ilyesmi. Ti hogy látjátok, ilyen helyzetben...?
23N
Esetleg ha végigolvastad volna normálisan...én már szedtem a gyógyszert mielőtt összejöttünk is, miért használtunk volna óvszert?
Amúgy köszi mindenkinek
Azt írtad, hogy előtte, vagyis a múltban, de azt nem ,hogy akkor is amikor összejöttetek, mivel általában ilyenkor a gumihoz szoktak ragaszkodni.
De csak a feltételezés kedvéért, ha mondjuk óvszerrel védekeztetek volna, akkor te álltad volna a felét, vagy elvártad volna, hogy ő fizesse, mivel ő használja? Ha pedig egy évig fizetted, akkor nem értem mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!