Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAKNAK! Hogyan reagálnátok, ha egy nő azt mondaná, beszélnetek kell és ezt mondaná nektek?
ELŐZMÉNYEK:
Nem tudom mit tegyek. Van párom, de megjelent az életemben valaki, aki őrülten vonz és már csak körülötte forog minden gondolatom. Nem tudom, ő mit érez, de gyakran megkeres, felhív, néha találkozunk, de nem történt köztünk semmi, sőt szóba sm hozta egyikőnk sem. Nem tudja, hogy van párom, legjobb tudomásom szerint.
Ha lépne konkrétabban felém, nem gondolkodnék azon, ki kell nekem, de így csak káosz van bennem.
Mit gondolnátok a nőről, ha találkozni akarna veletek, és elmondaná valahogy így:
Beszélnem kell veled. Nagyon kedvelek és ez nem biztos, hogy jó. Abban biztos vagyok, hogy kedvelsz engem, hiszen nem keresnél állandóan, nem hívogatnál, csak nem tudom mennyire.
El kell mondanom, hogy hatalmas gondot okoz ez nekem, mert van párom, 5 éves kapcsolat, 4 éve velem él, de már nem tudom mit érzek. Az a gond, hogy folyton rád gondolok, teljesen összezavarsz, nem tudom mit tegyek. Ha viszont így megy tovább, elvesztek 5 évet, mivel nagyon féltékeny rád, megbolondul, amikor felhívsz.
Kérlek szépen, ha közömbös vagyok neked, inkább ne keress többé, mert így borzasztóan érzem magam.
Ti megutálnátok vagy megértenétek?
tedd meg, beszélj vele!
inkább rágódj azon, hogy "úristen miért tettem meg!" mint azon, hogy "úristen miért nem tettem meg!"
sokkal rosszabb azon rágódni később, ami megtörténhetett volna, mint azon ami megtörtént, pedig nem kellett volna
szerintem mondd el neki, hogy van barátod, (esetleg, hogy mostanság gond van "otthon"). ha fontos vagy neki, továbbra is keresni fog, ha nem, akkor keres mást.
Nem értem, ha nap mint nap beszéltek, miért félsz annyira? Nem vagytok olyan viszonyban? Szerinted mégis miért telefonál reggel/este? Nem azért, amit épp mond, nyugi. már az indokod sem jó: nem azért maradnál a régi barátod mellett, mert szereted, hanem mert 5 éve együtt vagytok. Ne csináld már!!!
Magyarázd már el nekem kérlek, hogy milyen alapon nevezel valakit riba_cnak?
23 éves vagyok. Egész életemben egy férfi volt az életemben, (a párom), akihez hűséges voltam mindig. Most érzem azt, hogy nem szeretjük már egymást, mint rég, és ekkor jött valaki, aki ad reményt a boldogságra. De bizonytalan vagyok. Nekem ne mondd azt, hogy könnyű eldönteni, mit kezdj egy 5 éves kapcsolattal, ha az eszed ott tartana, de a szíved másfelé húz.
Nem lehet észnélkül cselekedni, mert mi van ha tévedek, ha becsapnak az érzelmeim és csupán egy fellángolás? Ezért vártam/várok. Biztos akarok lenni abban, hogy ki kell nekem.
En, mint a kocsmanep egyik megbecsult tagja segitek Neked a dontesedben. Ha mar velunk akarod megszavaztatni a kovetkezo 5-8 evedet.
Maradj!!! (Feldobtam egy 100-ast es fej jott ki...)
Meg aztan sajnalom a regi fickot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!