Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAKNAK! Hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAKNAK! Hogyan reagálnátok, ha egy nő azt mondaná, beszélnetek kell és ezt mondaná nektek?

Figyelt kérdés

ELŐZMÉNYEK:

Nem tudom mit tegyek. Van párom, de megjelent az életemben valaki, aki őrülten vonz és már csak körülötte forog minden gondolatom. Nem tudom, ő mit érez, de gyakran megkeres, felhív, néha találkozunk, de nem történt köztünk semmi, sőt szóba sm hozta egyikőnk sem. Nem tudja, hogy van párom, legjobb tudomásom szerint.

Ha lépne konkrétabban felém, nem gondolkodnék azon, ki kell nekem, de így csak káosz van bennem.

Mit gondolnátok a nőről, ha találkozni akarna veletek, és elmondaná valahogy így:

Beszélnem kell veled. Nagyon kedvelek és ez nem biztos, hogy jó. Abban biztos vagyok, hogy kedvelsz engem, hiszen nem keresnél állandóan, nem hívogatnál, csak nem tudom mennyire.

El kell mondanom, hogy hatalmas gondot okoz ez nekem, mert van párom, 5 éves kapcsolat, 4 éve velem él, de már nem tudom mit érzek. Az a gond, hogy folyton rád gondolok, teljesen összezavarsz, nem tudom mit tegyek. Ha viszont így megy tovább, elvesztek 5 évet, mivel nagyon féltékeny rád, megbolondul, amikor felhívsz.

Kérlek szépen, ha közömbös vagyok neked, inkább ne keress többé, mert így borzasztóan érzem magam.

Ti megutálnátok vagy megértenétek?

2011. okt. 17. 09:10
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Ja, meg amikor hívogatta a nő, én azt a választ kaptam, hogy maradjak már a hülyeségemmel. Az egyszer történt meg és kész. Aham..
2011. okt. 17. 09:52
 22/48 A kérdező kommentje:
De mindegy is, nyugodtan kúrvá_zatok le. Én nem érzem annak magam, mert soha nem tettem semmit. Mást szeretek? Igen, ezért lépek is.
2011. okt. 17. 09:53
 23/48 anonim ***** válasza:
51%

Szedd össze magad végre. Döntsd el fontos egy bizonytalan kapcsolat vagy maradsz a jelenleginél.

Én az új pasi helyében elkapnálak pár menetre, utána lapát. Szóval buknád az 5 évet meg az új reményteli kapcsolatot is. Bocsi. Igaz én egy önző disznó vagyok, de ez van.

Szóval jól gondold meg.

29F

2011. okt. 17. 10:01
 24/48 anonim ***** válasza:
61%

teljesen mindegy, hogy ő megcsalt-e vagy sem és ezt megbocsátottad-e vagy sem... az maximum a te hülyeséged! ha tiszta lapokkal akarsz játszani akkor szakíts a mostani pároddal, majd utána beszélj ezzel az új sráccal.

az pedig hogy van párod de arra vagy kíváncsi hogy tetszel-e az új srácnak hogy szakíthass a régivel az mocskosul undorító! a belem kifordul az ilyenektől, független attól hogy nő vagy férfi-e az illető.

2011. okt. 17. 10:02
 25/48 anonim ***** válasza:
azután beszélj vele miután egyedülálló vagy! akkor nem fog bárcásnak tartani.
2011. okt. 17. 10:03
 26/48 A kérdező kommentje:
Megértettem a lényeget.
2011. okt. 17. 10:05
 27/48 anonim ***** válasza:
55%

A mostani párod helyében én nem hagynám, hogy így megalázz, márpedig megalázod ezekkel a flörtölgetésekkel, egyből kidobnálak. Tényleg ezzel takarózol, hogy márpedig ő megcsalt valamikor? Mint az óvodában. Szerintem ez gusztustalanabb, mert az lehet csak egy sima dugás volt, te pedig érzelmeket táplálsz egy idegen férfi iránt ELŐTTE. Gyáva vagy és gerinctelen mert szakítanod kéne. Nem szereted a párod csak pótlék. Meghagyod ha nem jönne össze az újjal.

A másik férfi pedig igen meg akar dugni. Csak megdugni és ha közlöd vele hogy tetszik mégcsak meg se kell izzadnia, hogy lehúzza a bugyidat. Van egy lehelletnyi esély rá, hogy kapcsolatot akar veled mivel nem tudja, hogy van barátod elég régóta (ebből is látszik menyire szánalmas dög vagy), de ha értékes férfi nem fogja komolyan gondolni veled mert nem tudhatja mikor csalod meg őt is. Ha ebbe hazudtál neki kezdetektől fogva mennyire fog megbízni benned? Szóval ahogy már előttem is írták, pár menetre jó leszel és lapát.

Legyen annyi gerinced, hogy szakítasz a mostanival még mielőtt "szerelmet" vallanál az újnak.

26F

2011. okt. 17. 10:14
 28/48 A kérdező kommentje:

Ácsiiii!

Soha nem hazudtam a férfinak. Nem kérdezte meg, szóba nem került a dolog. Én sem tudom, hogy neki van-e valakije. Természetesen ha van, elfelejtem mert nem lesz más választásom.

Nem flörtölgetek vele! Milliószor felhív ezzel-azzal, én soha nem keresem.

2011. okt. 17. 10:17
 29/48 A kérdező kommentje:

Jó, legyek rib_nc, ahogy mektek jól esik.

Őszintén szólva, kétlem, hogy a fél világ, aki szakításon már átesett más miatt féreg.

Soha nem kerültél még olyan helyzetbe, hogy örlődj, mit tegyél, mert nem vagy biztos magadban? Ne meséld ezt be nekem. Minden szakítás nehéz, nem egyik napról a másikra dől el. Időre volt szükségem, hogy belássam, nem tehetek erről.

2011. okt. 17. 10:21
 30/48 anonim ***** válasza:
Pont ez a probléma, hogy még mindig nem szakítottál!!! Még mindig a régi pasiddal vagy, mert félsz, hogy az újjal nem jön össze.
2011. okt. 17. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!