Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 22 éves pasinak mereven 13cm lankadtan pedig 6 cm a pénisze ja és 178 cm magas 78 kg bejönne nektek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 19:10
22/23 anonim válasza:
Drágám itt nem a farkad a gáz:)
Merő jóindulatból mondom: egy magabizonytalan pasi nagyon taszító. Egy erős támaszt keresek aki boldoggá tesz és ezt a komplexusaid miatt te nem tudnád nekem megadni.
Szóval nem, te akkor se jönnél be ha 20 centis dákóval szaladgálnál...hogy miért? Mert akkor hallgathatom ahogy az alhasi hurkádról panaszkodsz...vagy tudom is én miről...az ilyen pasi mindig talál valami rosszat magán és ez az önbizalomhiány visszataszító.
23/23 anonim válasza:
Igen, eléggé gáz. Valakinek nem erőssége a méret. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!