Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egyszerre több barátnőd/barátod és mennyi?
Nálam is ez úgy 15-16 éves koromban volt a "sláger". Több vasat tartottam a tűzben, de csak addig, amíg nem választottam a kettő - három közül. De erről már leszoktam, nem tisztességes munka, főleg, ha már az egyikkel jársz és a másikkal kavarsz mellette.
L, 18
Gyanús volt, hogy sosem ér rá, mindig más dolga van, kifogásokat keres, az amúgy 20 perces távolságot 2+ órába telt megtenni, ... először a határidőnaplójába néztem bele, ott volt az egyik lány neve, a telefonjában az sms-ek között meg a másiké. Aztán egyszer csak megnézettem valamit vele a határidőnaplójában és hoppá, pont benne volt az a lánynév... a másikat ugyanakkor meg is kérdeztem, hogy "csúnya dolgot tettem, belenéztem a telefonodba, de valami sokkal csúnyábbat találtam".
A "2+ barátnős lány". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!