Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hétig ismerkedtem egy férfival, mire végül megkérdezte: akarok-e alkalmi kapcsolatot. Nooormális?
16.44 vagyok!
Kérdezd meg, hogy értette az alkalmi kapcsolatos kérdését és tisztázd vele, hogy tartók kapcsolatot keresel! És akkor minden kiderül!
Nem akarlak elkedvetleníteni, de van egy olyan kifejezés, hogy "pszichopata bűbáj". Ezt ma már nem csak a klasszikus pszichopatákra alkalmazzák, de a szociopatákra is, mint pl. a nagyon erősen húzós nárcisztusokra.
Rendkívül kedves, aranyos, a felszínen mézédes és bűbáj - egy tökély! -, de belül rideg, kegyetlen, hideg, üres, és mindenképpen rettenetesen önző. Az önérdeke miatt vár egy ideig, beetet, és amikor azt gondolja, hogy tutira bekaptad a horgot, akkor leveszi a bűbáj-figurát. Már nem kell, mert a foglya vagy és úgysem tudsz tőle szabadulni. Ennyi.
Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, oda kell figyelni már az elején. Aki normális kapcsolatot akar a másikkal, az nem szívózik hetekig.
Szerintem rúgd ki a pasit nagyon nagy ívben és fénysebességgel, és hogy a jövőben ne szívj be ilyen palikat, fejleszd kicsit az önismeretedet - azzal párhuzamosan fejlődik a mások megismerése is benned. Olvass könyveket, van egy rakás pl. a "Lélekkontroll" sorozatból, hétköznapi gyorstalpaló. ha csak egyet-kettőt elolvasol, már nem dőlsz be ilyen palinak legközelebb. Hát nem megérni? :)
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:52"
Nagyon jól leírtad a nárcisztikus embert! Tényleg ilyenek, én is sajnos találkozta ilyennel, de a 3 hónap alatt kitanulmányoztam hogy ez a pasi egy nárcisztikus személyiségzavaros :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!