Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hétig ismerkedtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hétig ismerkedtem egy férfival, mire végül megkérdezte: akarok-e alkalmi kapcsolatot. Nooormális?

Figyelt kérdés
Találkoztunk a 2 hét alatt 3x, meg sokat SMS-eztünk,és e-maileztünk. Pár nap után már áradozott, hogy milyen rendes vagyok, meg kedves, meg hogy ilyen lánnyal még nem találkozott... Aztán pedig elsütött egy olyan kérdést, hogy alkalmi kapcsolatban benne lennék-e? Mondtam, hogy majd ha fagy. Beszélni sem akarok vele azóta, de ő keres. De valahogy hiányzik is mert aranyosnak TŰNT, ám most hogy ezt tudom róla, látni sem akarom.
2011. okt. 16. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy te értetted félre és azt kérdezte, hogy alkalmi kapcsolatot akarsz-e? mármint, hogy eddig csak olyan lányokkal ismerkedett és azok azt akartak és tőled megkérdezte! Érted!?
2011. okt. 16. 16:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Azon még gondolkodom, hogy majd továbbra is fogok levelezni vele. De azt már megmondtam neki, hogy nem akarok találkozni. Rövid időn belül szerintem kiderül, azóta hogy áll a dologhoz. Ha csak "azt" akarta valóban, és nem csak elbaltázta dolgot a kérdésével, akkor az nagyon hamar ki fog derülni szerintem. Egyszerűen továbbáll ha látja, nem kapja meg amit akart. De egyenlőre az üzeneteire sem válaszolok..
2011. okt. 16. 16:46
 13/20 A kérdező kommentje:
16:44-lehetséges. Nem tudom.
2011. okt. 16. 16:46
 14/20 A kérdező kommentje:
De hát ilyenkor mit gondoljon az ember? Ebben a világban nem meglepő, ha egy férfi ilyesmire invitálja a nőt.
2011. okt. 16. 16:48
 15/20 anonim ***** válasza:

16.44 vagyok!

Kérdezd meg, hogy értette az alkalmi kapcsolatos kérdését és tisztázd vele, hogy tartók kapcsolatot keresel! És akkor minden kiderül!

2011. okt. 16. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
95%

Nem akarlak elkedvetleníteni, de van egy olyan kifejezés, hogy "pszichopata bűbáj". Ezt ma már nem csak a klasszikus pszichopatákra alkalmazzák, de a szociopatákra is, mint pl. a nagyon erősen húzós nárcisztusokra.

Rendkívül kedves, aranyos, a felszínen mézédes és bűbáj - egy tökély! -, de belül rideg, kegyetlen, hideg, üres, és mindenképpen rettenetesen önző. Az önérdeke miatt vár egy ideig, beetet, és amikor azt gondolja, hogy tutira bekaptad a horgot, akkor leveszi a bűbáj-figurát. Már nem kell, mert a foglya vagy és úgysem tudsz tőle szabadulni. Ennyi.

Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, oda kell figyelni már az elején. Aki normális kapcsolatot akar a másikkal, az nem szívózik hetekig.

Szerintem rúgd ki a pasit nagyon nagy ívben és fénysebességgel, és hogy a jövőben ne szívj be ilyen palikat, fejleszd kicsit az önismeretedet - azzal párhuzamosan fejlődik a mások megismerése is benned. Olvass könyveket, van egy rakás pl. a "Lélekkontroll" sorozatból, hétköznapi gyorstalpaló. ha csak egyet-kettőt elolvasol, már nem dőlsz be ilyen palinak legközelebb. Hát nem megérni? :)

2011. okt. 16. 16:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Az nem megoldás, hogy nem válaszolsz neki, nem veszed fel a telefont! Tessék tisztázni vele a dolgokat!
2011. okt. 16. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Alkalmi kapcsolat: a pasi nem udvarol, nem tesz érted semmit, nem ígér még hűséget sem, de te mégis szétteszed neki a lábad, amikor csak füttyent. Cserébe neked sem kell tenned őérte semmit. A nők általában mégis beleszeretnek a szeretőjükbe, aztán szenvednek, mert viszonzatlan marad, ráadásul egy szavuk sem lehet, hiszen előre tisztázták, hogy ez nem együttjárás, csak digidugi. Kell ez neked?
2011. okt. 16. 16:53
 19/20 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:52"

Nagyon jól leírtad a nárcisztikus embert! Tényleg ilyenek, én is sajnos találkozta ilyennel, de a 3 hónap alatt kitanulmányoztam hogy ez a pasi egy nárcisztikus személyiségzavaros :)

2011. okt. 16. 17:12
 20/20 anonim ***** válasza:
hagyd a francba!! idiota..
2011. okt. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!