Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért kerültök engem, miért nem akartok ismerkedni velem? A külsőm a gond, vagy, hogy csendes, kedves fiú vagyok? Úgy érzem utálnak a lányok.
ma 13:09 kedvesem én nem ítéllek el, én is ilyen visszahúzodó típus vagyok. Semmiképp sem akartalak megbántani, csak annyit szerettem volna tanácsolni, ha netán kialakulófélben levő kapcsolatod lenne ne szúrd el azzal a dolgokat, hogy pár nap után kimutatod, hogy neked az illető csaj jelenti a mindent és isteníteni kezded. Az a lényege, hogy normálisan beszélgess el vele, néha bókolj de semmit ne vigyél túlzásba. Nemrég megismerkedtem fb. on egy sráccal, aki nem valami szép, de ez nem érdekel, mert olyan jókat tudok beszélni vele bármilyen témáról és az a legjobb, hogy nem folyton én meg a szerelem a téma. Olyan burkoltan sejteti, hogy tetszem neki, ami számomra nem zavaró, s így sokkal jobb, mint ha folyton azt érezném, hogy valaki már úgymond mindenáron próbálja rámerőltetni magát.
18 L
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:22
értelek én, ezzel tisztában is vagyok
de azért nem ilyen egyszerű a helyzet
fb-n például, aki nekem tetszik mindig olyan lekoptatós, még csak esélyt sem ad a haverkodásra sem
ma 13:48!
Tuti, hogy valami nincs rendben a külsőddel. Jó külső fél(inkább 3/4) siker a lányoknál... 22F
Menj is prostihoz hülyegyerek. lehet érzik a lányok hogy csak lefektetni akarod őket. Ezért.
A ribancpasikat senki sem szereti!
ki mondta, hogy csak lefektetni akarom őket?
de ha már úgysem szeret senki, legalább azért nem kell görcsölnöm többet, hogy szűz vagyok
mert bizony nekem nem hullanak a lányok az ölembe, mint sok jóképű, magas, gazdag pasinak
2 fajta lány létezik.
1. Aki a külsődre megy.
2. Aki a belső tulajdonságaidra.
Hogyha olyan lánynál próbálkoztál aki a külsődet nézi, ne foglalkozz vele, te jobb lányt érdemelsz.
Ha pedig olyannál próbálkoztál akit annyira nem érdekel a külső, csak a belső, én a helyedben elgondolkodnék.
De ne aggódj, egyszer úgyis jön egy lány, aki szeretni fog olyannak amilyen vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!