Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagy gond ha egy fiú csak 177 centi?
Miért lenne gond? Az én párom is akörül van, én meg 170 cm vagyok. És nem minden lány hord magassarkú cipőt!!!!!!!! :-)
25/L
19:42
Én úgy vettem észre, hogy kb. majdnem az összes fiú magasabb nálam, és a lányok is elég magasak, egyáltalán nem ritka a 180centis lány, legalább is itt az egyetemen ahová járok.Majd felteszek egy kérdést, lányoknak, hogy ki milyen magas és milyen cipőt hord.
Hát a magasság olyan, amin nem tudsz változtatni. EGyébként meg jusson eszedbe a népi mondás: kis ember nagy bottal jár:-D Az ágyban meg különben sem számít a magasság, és a nők többsége sem úgy választ magának partnert (mert ugye tudjuk, hogy a nő választ) hogy ő "csak" 177, akkor nem kell. Sokkal fontosabb az, hogy udvarias, megnyerő, jóképű legyél. A magasságod még a szexepiled is lehet (tudom furcsán "hangzik" ez a számból, de pl sok hölgy ismerősöm nem jár náluk magasabb férfival, mert kényelmetlen, hogy egy óriással kell mutatkozniuk. Szóval no para, jól vagy úgy ahogy vagy.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!