Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért szeretitek annyira a WOW-ot?
mert jó.
amúgy 22/F véleményével (már nem akarom megnézni mikor írta) teljesen egyetértek.
meg én is wowoztam egy ideig és nem vagyok pattanásos hájas forever alone nyomorék :D simán lehet suli/pasi/barátok/szórakozás mellett is játszani. sőt, tök szívesen játszanék mondjuk majd a pasimmal sw:tor-t. :D na mindegy :D az is jó program lehet :)
17/L
11:49-es: én NEM támadtam azokat a srácokat, akik wowoznak. csak megkérdeztem, miért olyan jó. jogos amit írtál, de nem velem szemben, mert semmi rosszat nem mondtam. és előítéleteim sincsenek. amúgy 15/l vagyok.
köszönöm a rendes válaszokat.
Hogy miért jó? Hát próbáld ki aztán vagy bejön vagy nem, egyik legfontosabb hogy akkor tudod élvezni ha vannak ismerősök mivel főleg egy társasági játék. Én nekem most az időm pénzem és az életvitelem nem engedi hogy játsszak, de én 4 év után már nem sok új dolgot találok benne. Viszont egy új játékosként akár még élvezheted is. Azt nem tudom lányok mit élveznek benne, volt sok lány ismerősöm akik wowoztak de ők nekem mindig is rejtélyek voltak hogy jutottak el arra a pontra hogy wowozzanak.
Nem azért mert nem való lányoknak, csak nekem tök új volt hogy lányok játszanak ilyen játékokkal.
Nekem jó volt az hogy 10 közülük sok személyes barátommal töltöttem az estét valamilyen játékbeli programot szervezve. Sok jó emléket fűzök hozzá.
akkor ezt tisztáztuk.:DXDD
köszi mindenkinek a válaszokat.
AKI LESZÍDTA AZ BEKAPHATJA A REVÓ CSÖVET
én tényleg nem értem mi a baj a mai társadalommal de hogy leszóljatok 8 éve játszom 6 év eredeti és még most is tolom szóval egyesével és mind elmehettek a halál vértükrős *aszába
ezer meg ezer ok van miért jó de itt csak a kretivitást mellöző hunt game mint a COD is istenítve van... minek hova?? ennek a játéknak kidolgozott háttere szerethető, empatikus utált haraggal teli karakterek öveznek... COD-ban meg...CPT. Price oszt ennyi hogy miért szeretjük mert ellehet benne merülni gondolkodást ad kretivitást
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!