Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felhivtatok mar valaha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhivtatok mar valaha az exeteket? Ha igen, milyen cellal? Foleg fiuknak szol a kerdes.

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 22:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kiscsákó!!!

Szerintem felesleges keresni....ez a jóban vagyunk csak a pipogya lúzereknek való...nyálas csicskáknak.

Ha működött volna a kapcsi még együtt lennétek!!!!!!!!!!!

Szétt váltatok...ennyi!!!felmelegítve csak a töltött káposzta jó!!! Ezt ne felejtsd el! Nagy igazság!

Ne alázkodj meg!! Nekem 3 évig tartott elfelejteni az exem!

Mégsem kerestem...ill 1 szer,mert tartozik pénzzel,de le tegadta,megváltoztatta a számát,és elköltözött.

illetve 1 szer találkoztunk egy szórakozó helyen,ugattam neki a pénz miatt de itt nem mert visszapofázni,mert levertem volna az egész asztaltársaságával együtt a hazug lányt és ezt tudta jól!!úgyhogy mindent megígért hogy megadja a pénzt és persze hazudott.......

De ez volt a tanuló pénz,költse gyógyszerre!!!!!!!

Tehát:1, ne keresd

2, csak előre !!

3,nő és férfi között nem működik a barátság,úgy hogy valmelyik fél nem gondola szexre...ebben az esetben te vagy az és ez szar...mert ő nem igy gondolja.ha igy gondolná már jelentkezett volna...

De már fogadni mernék hogy felhivtad azóta :)

2012. febr. 8. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
igen
2012. júl. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!