Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szellemekkel szexel az spiritofil?
A kérdező kommenjte-nek hát a tudományos válasz elmaradt, de az indoklást elfogadom, és igazad van ami jó azt nem kell hanyagolni, de ez nem tudományos magyarázat... :P
az utód mindkét oldalon ott van? ezt hogyan, ilyen csak a mesékben szokott lenni, mert nem lehet valaki egyszerre "fekete meg fehér is" ha érted mire gondolok, nem jó-rossz példát akartam irni, csak hogy érezd a különbséget, amugy meg ez a két illető részéről igen nagy felelőtleség lenne, ilyen utódot nemzeni, mert tuti rászállna az orvostudomány...engem hetekig figyeltek mert táncoltam a suliban...
naviszont az elejére visszatérve, ehhez igen erős érzelmek kellenek a két fél között, hogy a halála után is ott maradjon az egyik, pl. te tudnál egy lányt/fiut igy szeretni? (a félreértés elkerülése végett azért irtam két lehetőséget, mert a nemeddel nem vagyok tiszátban)
mert ez igy már valóban művészi értékű szerelem lenne, ha meg tudnád valósitani, ez még a tantránál is magasabb szinten áll, nem? am most ezzel a kérdéssel valami uj irányvonalat akartál kialakitani a szerelem művészetében?
Tudományos magyarázat: használd a fantáziád, gyerekkorodban még ment. Biológiailag nem tudom megmagyarázni...
...és egy kis fantáziával a mindkét oldal is elképzelhető, pl: ember teste van, de ektoplazma folyik az ereiben, vagy valami hasonló és tud beszélni a holtakkal...
Nehezen, de el lehet titkolni, h vannak ilyen képességei, így megmenekül az orvosok elől...
Lehetnek ilyen erős érzelmek, de mára már szerintem háttérbe szorultak...
Mit táncoltál, hogy figyelni kellett téged?
:D
akár, de lehet, hogy ha a szilárdságát is tudná változtatni, az életszerűbbé tenné...
...és így a szexet fizikailag is tudná élvezni
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!