Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szellemekkel szexel az spiritofil?
Szerintem csak szimplán fogyatékos :D
De most kajra láttál már vkit ektoplazmával szeretlezni????? xDD
szellemekkel szexel valaki? ez elég átlátszó, nem? mm a szellem, vagy mivan? és a végén légies orgazmusa lesz?
ezt pedig félreolvasom, egy hekto plazmával? olyan mint egy literrel, csak nagyban
hát, csak fantázia...
és ha mégis vannak szellemek?
...legalább bármelyik testrészét megdughatod...:D
ha ez igy megoldható, akkor én lehetőleg valami kellemesen lágy simogató szellemet kérek, de ez csak igy megy? alapozd már meg egy kicsit tudományosan a kérdésed
szellemek mióta hajlandak szexelni emberekkel? nem agresszivek, nem lesz ebből valami korcs utód védekezés nélkül? mi lesz ha ez elerjed, és átveszik a világuralmat a félszellem-félhülyék? óvatosan kérdezgess ilyeneket...
hát pl: van egy jó kapcsolatod, amin érzed, h az igazi, és a másik fél is így érzi...
...és sajnos valami véletlen folytán meghal, de te életben maradsz, akkor te leszel a befejezetlen ügye, ezért szellem marad...
...és ami jó, azt miért hanyagolnánk, talán még utódot sem hoztatok össze, és ő szeretne egyet, akkor csak megpróbál elérni a vágyaival, és egy idő után te is csak belemész, mert szereted. Ha sikerül a megtermékenyítés, akkor lehet, h lesz egy félemberszellem, aki majd megmenti a világot, mert ő mindkét oldalon otthon van.
ha meg világuralomra akarna törni, hát hajrá...
...várólistára kerül, mert amennyi hülye ma akar irányítani egy világot, az unokáid sem élik meg a hatalomra jutását...
Ha netán több ilyen születne, akkor nő az esélyük a hatalomra jutáshoz, de szerintem így is harcolnának érte egy páran...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!