Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan lány/fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan lány/fiú akit zavar ha egy lánynak kreolos böre van? (nem roma! ) Vagy van aki esetleg ilyen és nem szereti magán ezt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem kreol bőröm van,és barna hajam ,amit feketére festek..én tetszek igy magamnak. Nem vagyok cigány,egyszerűen ilyen tipusu vagyok
2009. máj. 1. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Elárulom nektek, hogy aki cigány annak nem kreol bőre van! És akinek kreol a bőre az nem cigány! Az ő bőrszínük teljesen más és külön szó van rá! Amúgy a kreol bőr szerintem nagyon szép, a szemet is kiemeli, és jól lehet öltözni hozzá.
2009. máj. 2. 00:02
 13/15 A kérdező kommentje:

jól lehet öltözni???

én csak feketét hordok mert az vmennyire sápaszt... :/ nem igaz, sztem de azért köszi mindenkinek a válaszokat :)

2009. máj. 3. 13:06
 14/15 anonim válasza:

Nekem kreol bőröm van. Mindig is utáltam. Hiába mondják, hogy más egy vagyont fizet érte, hogy legalább olyan legyen, mint az én téli színem, de akkor is... a fehér bőrűek legalább tudnak tenni ellene, kifekszenek napozni vagy valami (bár a nagyon fehér bőrűek inkább leégnek, az sem lehet túl jó :S) de én nem tudok ellene tenni semmit az 50 faktoros naptejen kívül.

Most úgyvagyok vele, h télen, mikor "kifakulok" akkor még elmegy, de ahogy nézem a nyári képeimet, mások mondják mellettem h de jó barna vagy, én pedig csak szörnyülködök magamon, hogy milyen csoki vagyok :S

15/L

2010. máj. 31. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:

én is kreol vagyok,nemsokára a hajam is befeketedik, és göndör, sötétbarna mandulaforma szemem van. hát...néha szeretem, néha nem :D azért jobban örülök neki, mint hogy elkeserítene, mert legalább minden szín jól áll szerencsére, csak a (bocsi, hogy így fejezem ki magam xD ) f.s-sárga színek nem :D:D

najó. most hogy így leírtam ezeket,belegondoltam,hogy mi kreolok szerencsések vagyunk :):):D

mások vagyont fizetnének érte,hogy ilyenek legyünk,mint mi :)

legyünk rá büszkék fiúk-lányok ;) hawaii :D

16/L

2010. jún. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!