Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan lány/fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan lány/fiú akit zavar ha egy lánynak kreolos böre van? (nem roma! ) Vagy van aki esetleg ilyen és nem szereti magán ezt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 16:18
1 2
 1/15 anonim válasza:
95%
Nekem kreol bőrőm van szerintem nagyon szép nagyon szeretem a lányokon is.Sokkal szebb mint az a halál fehér.;) 17/F
2009. máj. 1. 16:25
 2/15 A kérdező kommentje:
hm hát vannak akiknek jól áll nekem nem :D és sztem csúnya bár izlések és pofonok ;)
2009. máj. 1. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is enyhén kreol a bőröm, és senki soha nem panaszkodott rám, sőt :D
2009. máj. 1. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesemre először azt hittem, hogy roma lány. Nem is értettem magam, hogy szerethettem bele egy romába... :)

De aztán kiderült, hogy feléjük még a postás is fehér volt.

2009. máj. 1. 16:34
 5/15 anonim ***** válasza:

naa azért a fehér bőr is tud szép lenni.^^(magamból indulok ki)

nem illene hozzám 1 kreol bőrű csaj. de attól még el lennék vele azthiszem.:)

17/F

2009. máj. 1. 16:42
 6/15 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :)

szerintem a fehér bőr a legszebb, a kreol börüekre midenki azt hiszi, hogy romák xDxD ezért olyan ronda -.-" persze mondtam vannak akinek jól áll :)

2009. máj. 1. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, nincsenek roma felmenőim, de kreolos bőröm van barnásvöröses hajjal és kék szemmel. Érdekes párosítások, de elég sok mindenkinek tetszik :) Fehér is tud szép lenni meg kreolos is. És olyan nincs, hogy nem áll jól, amit a természet adott :P Akár bőrszín, akár szem/hajszín, mindig az áll a legjobban, ami az igazi.
2009. máj. 1. 16:56
 8/15 A kérdező kommentje:
hát én nem tudok róla, hogy lennének roma felmenőim, mert örökbe vagyok fogadva... viszont semmi hasonlóság nincs köztem és egy roma közt. világosbarnás vöröses hajam van nekemis de feketére festettem mert utáltam, és utálom. barna szemem van, amit szintén utálok.. de még nem hordhatok szines kontaklencsét pedig jó lenne már :):). igaz, hogy nincs szebb a természetesnél, de sosem lehet elég jó :P
2009. máj. 1. 17:36
 9/15 anonim ***** válasza:

sztem a kreol bőr gyönyörű :) persze a fehér is tud szép lenni, ami olyan mint a porcelán:) de én jobban szeretem a kreolt:) és nagyon jól lehet hozzá öltözni meg smineklni

16,5/L

2009. máj. 1. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem cigány, akkor nem zavar.
2009. máj. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!