Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, ti hogy vagytok ezzel?
Sziasztok! A minap találkoztam barátnőmmel, és meglepve tapasztaltam, hogy elkezdett fiatalabb fiúkák után epedni. No nem pedofil módon! :)
Ő most 24 éves, és mesélte, hogy a szomszéd srác olyan 18 lehet, és neki nagyon bejön, mert cuki, kisfiús arca van.
Aztán a hely, ahol beszélgettünk (kávézó) tele volt fiatal srácokkal, és feléjük is kacsintgatott. Azt hittem, megzakkant! :)
Az a furcsa, hogy mindig is a 6-7 évvel idősebb pasikra bukott, akik már inkább férfiak, mint fiúk. Ő sem tudja, hogy mi ez a változás. Nekem is tetszik ugyan pár fiatalabb srác, de azért nem tértem át a 30-asokról a tizenévesekre! :D
Veletek előfordult már ilyesmi? A fiatal fiúk nem röhögik ki az ilyen "mamikat" ? :D
Köszike a válaszokat!
Na hiszen, ha szerinted egy 30 éves nő "mami". :)
Amúgy nem, én 21 vagyok, de a 35 körüli nőket is megnézem. :)
Remek! :D
Akkor küldheted a barátnődet felém, mert én is fiatalabb vagyok és fiatalos pofikájú.
Nem mondom, hogy mamik vagyunk (24évesen???), csak a korkülönbséget próbáltam éreztetni. :D
Akkor ezek szerint sok ifjonc szívesen ölébe ültetne egy idősebb leányzót. Ez megnyugtató, örülök neki! ;)
Barátnőmnek meg szólok, hogy nyugodtan vadásszon...akár itt is kedves 4.válaszoló. :P
Még valami! Kezdeményeznétek egy idősebb lánynál? Vagy inkább megvárjátok, hogy a lány lépjen?
A rusnya és pattanásos fiúkról még nem beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!