Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves alacsony lányok! Nektek bejönnek a 165cm magas, vékony fiúk? Főleg 150-165cm magas lányok válasza érdekelne.
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 21:12
21/27 anonim válasza:
Én alacsony(158cm),vékony(44kg)vagyok,de a magas fiúk tetszenek inkabb,nemtom,talan azert mert en alacsony vagyok,a vékony fiuk nagyon nem,azt utálom....
17/L
22/27 anonim válasza:
Imádom ha egy fiú vékony:)
És mivel 165 vagyok az se baj ha velem egymagas:)
16L
23/27 anonim válasza:
fuj nem, 180-tól férfi a férfi.
24/27 anonim válasza:
IGEN! IGEN! IGEN! 😂😂ez de expresszív válasz volt 😂
25/27 anonim válasza:
És most mindenki elmegy meggooglizni az expresszív szót. Várjál segítek!
26/27 anonim válasza:
Szerintm nem baj ha alacsony/vékony vagy,mert aki szeret az úgyis önmagadét fog szeretni. Egy jó személyiség sokkal többet ér. Egyepként is ha a korodat jól saccolom akkor még van esélyed arra,hogy nagyobbra nőj.15L
27/27 anonim válasza:
Szia:)
Tudom, nem vagyok még 14, de a másik kategóriába beleférek :D
Én kifejezetten bukom arra, ha egy fiú alacsony (nem tudom miért, ez valami fura ideál nálam) és az sem zavar különösebben ha vékony.
13L,164cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!