Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a homoszexualitás betegség?
Nem betegség, előfordul olyan, hogy valaki rossz testbe születik.
Inkább az a baj, hogy ez napjainkban ekkora nagy divat lett, és minden második kis tinip*csa azt hiszi ettől lesz menő a pasik előtt...
Azokhoz szeretnék szólni akik szerint betegség:
Ha betegség akkor miért közösíti ki a társadalom? Ezen az alapon a rákosokat is ki kell közösíteni akkor.
És ha betegség akkor hogyan lehet gyógyítani?
A homoszexualitást sokáig betegségnek tartották de rájöttek hogy nem az.Hogy miért ítélik el?A keresztények a vallás miatt (azt hogy miért azt én sem értem) mások pedig azért mert számukra ez abnormálisnak számít és vannak akiknek annyira alacsony a szellemi mentalitásuk hogy azt gondolják ha meleg nem ember ezért azt csinálhat vele amit akar.(tisztelet a kivételnek természetesen)Tudtommal gyógyítani nem lehet mert nem betegség.
PS:Ez persze mind az én véleményem.
En nem itelem el oket! Elfogadom!
Nem ertem, sokan miert itelkeznek mas felett!
Szerintem nem betegseg, csak egy egyszeru allapot! :D
biztos, hogy ők választják ezt az életformát?
a legtöbb meleg azt állítja, hogy csak a saját nemét tudja vonzónak látni és ha akarná se tudná ezt megváltoztatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!