Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már egy mosolyt is biztatásnak vesznek és nem tudom magamról lerázni őket?
Elegem van már belőle h mindig az átlagos v csúnyácska fiúk találnak meg. Leülnek mellém a buszon, beszélgetni kezdenek velem, aztán már azt veszem észre h facebook-on bejelöl és kommentel a képekhez.
A kérdésem félreérthető. Kedves, mosolygós lány vagyok, ha beszélgetnek velem, én is szívesen beszélgetek az esetek többségében (ez azért partnertől függ, volt h egy cigányember szállt rám...) és egyből azt gondolják így h bejönnek nekem?
Nem tartom magam csúnyának, 10ből 6-7et adnék magamnak, de mégis rámszállnak olyanok, akik hogy is mondjam, nem velem egy kategória. Nem akarok bunkó lenni, de így gondolom. Tudom h a belső fontos, de ha a külső nem fog meg, akkor nincs vonzalom. Magas vékony csajszi vagyok, mégis a kis alacsonyak próbálkoznak be, vagy a kövér hosszúhajú rockerek, vagy a 15 évvel idősebbek.
:)
Nekem volt macis barátom, de valahogy nem jött be, azóta kerülöm a hasonló testalkatúakat. Mondjuk lehet a személyisége ijesztett el...
akkor ne mosolyogj rájuk és ne beszélj velük! volt egy kedves lány ismerősöm aki odajött párszor, jókat beszélgettünk mindig a szemembe nézett és mosolygott aztán pedig csodálkozott hogy elhívtam randizni...
azóta nagy ívben kerül, de ha összefutunk akkor szimplán köszön. Ebből én tökéletesen tudom hogy esélytelen a dolog, esetleg te is tegyél így.
Szerinted mit gondoljon az illető aki ismerkedési szándékkal odamegy hozzád, hogy te kedves vagy vele és folyamatosan mosolyogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!