Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már egy mosolyt is biztatásnak vesznek és nem tudom magamról lerázni őket?

Figyelt kérdés

Elegem van már belőle h mindig az átlagos v csúnyácska fiúk találnak meg. Leülnek mellém a buszon, beszélgetni kezdenek velem, aztán már azt veszem észre h facebook-on bejelöl és kommentel a képekhez.

A kérdésem félreérthető. Kedves, mosolygós lány vagyok, ha beszélgetnek velem, én is szívesen beszélgetek az esetek többségében (ez azért partnertől függ, volt h egy cigányember szállt rám...) és egyből azt gondolják így h bejönnek nekem?

Nem tartom magam csúnyának, 10ből 6-7et adnék magamnak, de mégis rámszállnak olyanok, akik hogy is mondjam, nem velem egy kategória. Nem akarok bunkó lenni, de így gondolom. Tudom h a belső fontos, de ha a külső nem fog meg, akkor nincs vonzalom. Magas vékony csajszi vagyok, mégis a kis alacsonyak próbálkoznak be, vagy a kövér hosszúhajú rockerek, vagy a 15 évvel idősebbek.

2011. okt. 13. 22:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:)

Nekem volt macis barátom, de valahogy nem jött be, azóta kerülöm a hasonló testalkatúakat. Mondjuk lehet a személyisége ijesztett el...

2011. okt. 13. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Örülj inkább, hogy van választékod! Hidd el jobb mintha nem lenne!
2011. okt. 14. 00:25
 13/15 A kérdező kommentje:
lehet az is igaz, de ígyis, úgyis nem kerülök senkihez sem közel :(
2011. okt. 14. 00:30
 14/15 anonim ***** válasza:

akkor ne mosolyogj rájuk és ne beszélj velük! volt egy kedves lány ismerősöm aki odajött párszor, jókat beszélgettünk mindig a szemembe nézett és mosolygott aztán pedig csodálkozott hogy elhívtam randizni...

azóta nagy ívben kerül, de ha összefutunk akkor szimplán köszön. Ebből én tökéletesen tudom hogy esélytelen a dolog, esetleg te is tegyél így.

Szerinted mit gondoljon az illető aki ismerkedési szándékkal odamegy hozzád, hogy te kedves vagy vele és folyamatosan mosolyogsz?

2011. okt. 14. 08:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "cigányember"???????? Normális vagy te? Köze nincs a cigánynak az emberhez. Úr Isten.... Fújjjj...
2011. okt. 14. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!