Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok ez mit jelent? (bőv. Lent)
Ma a buszon hazafele nem utaztak túl sokan. Egyből kiszúrtam azt a fiút, aki évfolyamtársam, és tetszik nekem. Egymásra néztünk, majd ő hirtelen lesütötte a fejét.
Ez jelentheti azt, hogy tetszem neki? Amúgy gyakran forgott hátra (felém) a buszon, mivel pár üléssel mögötte ültem. Fiúk! Ti is szoktatok ilyet csinálni? Köszönöm előre is a válaszokat!
15/L
Ha hátra nézegetett rád, akkor biztos, hogy tetszel neki. Ha ránéztél ő meg le ez egy másik jel. Emberi tulajdonság, hogy ha lefelé néz akkor bejössz neki, ha oldalra akkor nem.(ebben nagyon nagy igazság van akár hiszed akár nem)
Következő ilyen alkalommal kérdezd meg tőle, hogy leülhetsz-e oda (mellé) és valószínűleg ebből veszi majd az adást és beszélgetésbe kezd. Ez egy lányoknak is jó beszélgetést kezdeményező duma. Ha nem szól utána hozzád, akkor olyan félős pipogya ember hogy nem érdemes vele beszélgetned sem.
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!