Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lennétek olyan lánnyal, akinek pattanásokra hajlamos az arcbőre? Nekem ilyen, és taszítónak érzem magam.
beszélj erről a bőrgyógyászoddal, és a nőgyógyászoddal is. Lehet, hogy van valamilyen allergiád is a háttérben például ételre. szóval először járd végig ezeket a lehetőségeket.
Nyugodj meg, meg fog oldódni ez a problémád! :-)
Nekem Skinorent írt, és be is vált. (Nem mindenkinek segít...)
Ez is savas, csak nem szalicil, hanem azelainsav van benne, tehát ha a szaliciles segített, akkor lehet, hogy jó lesz. Hatékonyabb a boltiaknál. Mondjuk erre is rá van írva, hogy fényérzékennyé teheti a bőrt, a doki azt javasolta, hogy nyáron használjak fölé nappalra magasabb faktorú fényvédőt, és direkt napozás előtt ne kenjem vele. Attól, hogy a városban mászkáltam - bementem munkába meg este haza - semmi nem lett a naptól.
Amúgy csak vényre adják ki (bár ez elég nagy hülyeség, mert mi a fenét tudna csinálni valaki egy pattanáskenőccsel), de nekem pl. az elsőt a bőrgyógyász írta, utána már a háziorvos is.
Ja és arra is nagyon jó, hogy ha készülődik egy pattanás, akkor éjjelre vastagon ráraksz arra a pöttyre, jó eséllyel lehúzza reggelre a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!