Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, lehet vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, lehet vonzó ha egy pasi félénk?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 19:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

szerinted aranyos, ha egy lány félénk? :)) huh, most megkönynebültem, mert én is elég félénk vagyok ilyen térben...

mondjuk nekem az a bajom, hogy nem merek kezdeményezni, mert ha pld. ránézek egy pasira és ő is rám, akkor inkább elfordulok, persze nem olyan feltűnően, hanem úgy nézek rá, mintha misem történt volna (még ha tetszik is) mivel azt gondolom, hogy nehogy a srác azt higyje, hogy ilyen kis lánynak (nem vagyok az, de úgy nézek ki) tetszik, ezért utána inkább nem is nézek rám, még ha nagyon nagyon tetszik is.

(amúgy van önbizalmam, de nem ezen a téren)

De engem megfog, ha egy pasi félénk, és ha méghozzá aranyos is, vagy egy kicsit viccesen ügyetlen, akkor mégjobban tetszik.

2009. ápr. 30. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
nekem nem jön be ha egy pasi félénk. jó persze egy természetes félénkség az még oké, de az hogy annyira tutyimutyi legyen hogy a bajban nem véd meg vagy annyira izé hogy nem mer odajönni se hozzám az nálam nem pasi..
2009. ápr. 30. 21:18
 13/23 anonim válasza:
62%
csak néha!!!
2009. ápr. 30. 22:33
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Hajajj! ;)

Számomra nagyon is. Megőrülök tőle, és alig bírok magammal :D Komolyan teljesen extázisba esek :DD

Csak általában túl sok vagyok nekik... pedig én visszafogom magam, de nem tehetek róla a félénk pasik kihozzák belőlem az állatot :DDDDDDDDD

De most komolyan, szerintem nagyon szexi ha egy pasi félénk. Persze nem annyira, hogy megszólalni nem tud és remeg a keze meg stb. Bár néha az is lehet aranyos, de szánalmasba ne menjen át.

2009. máj. 1. 00:27
 15/23 A kérdező kommentje:
szerencse, hogy ilyen sokfélék vagyunk..
2009. máj. 1. 00:36
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
21:18-as vagyok. miért kellett lepontozni?-.-
2009. máj. 1. 10:19
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Nem! Egy pasi ne legyen nyápic!
2009. máj. 2. 13:21
 18/23 A kérdező kommentje:
a félénkség az nyápic-ság?
2009. máj. 2. 15:21
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem hinném, hogy nyápic-ság. Bár valakinek ez tetszik, valakinek az. Nekem nagyon bejönnek a félénk pasik. Kicsit visszahúzódó, csendesebb, de aranyos... ááhh :P Megtalálhatna egy ilyen :P

17/L

2009. nov. 16. 14:26
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
rohadjanak meg milyen vonzóak tudnak ezzel lenni... :D a baj h tényleg, és mit tudunk tenni, mint rájuk nyomulni vagy várni...
2010. máj. 11. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!