Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, lehet vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, lehet vonzó ha egy pasi félénk?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 19:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

igen!!

de azért bizonyos korlátok között

például ha egy sovány kis nyúlbéla,egy értelmes mondatot nem tud kinyögni mert félénk....hát akkor számomra egyáltalán nem vonzó.

2009. ápr. 30. 19:12
 2/23 anonim ***** válasza:
48%
szerintem nem,én az érett férfiakat szeretem,ha valaki félénk ,még fiúnak tartom!
2009. ápr. 30. 19:32
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
nekem kifejezetten ez a típus tetszik, de azért ha akar tőlem valamit, akkor elvárok valami jelzést (kis levélke, email, akármi), ugyanis én (megjegyzem csak ezen a téren) nagyon félénk vagyok, tehát nem mernék kezdeményezni.
2009. ápr. 30. 19:39
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem. De félénk férfiak gyakran úgy viselkednek, hogy azzal vonzóvá tudnak válni (ebben az esetben nem a félénkség vonzó, hanem az, hogy a félénkséget a nő más tulajdonságként értékeli). Pl. a félénk férfi nem kezdeményez, vagy ritkán beszél, nehéz vele találkozni, amit a nő előkelő távolságtartásként, vagy titokzatosságként értékel, vagy azt hiszi, hogy arról van szó, hogy a férfi nem becsüli nagyra a nőt: nem fut utána, bár tűri a közeledését. Szóval a félénk férfi, ha ápolt és vonzó külseje van, valamint udvarias, akkor gyakran nehezen elérhető nagymenőnek tűnik a nő számára. Aztán amikor megismerkednek, az illúzió gyakran szertefoszlik, bár természetesen előfordul, hogy ekkor a nő végülis talál értékes tulajdonságokat a férfiban, amik miatt együtt maradnak.
2009. ápr. 30. 19:46
 5/23 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy valaki félénk és mégis bejön neki a félénkség, azt gondolná az ember, hogy pont a másik típust keresed, azt aki határozott és téged kiegészít.

Egyébként szerintem a félénkség a legtöbb esetben csak addig tart míg a fiú ismerkedik, aztán (már ha át tudja lépni a gátlásait és összejönnek) eltűnik a félénkség és lehet, hogy egy sokkal határozottabb jellem mutatkozik meg mint abban az esetben ha valaki elsőre nagyon rámenős és határozott.

Szóval szerintem sokszor a félénkség csak látszat, persze nem mindig.

2009. ápr. 30. 19:52
 6/23 A kérdező kommentje:

az előző komment a 3. hozzászólónak szólt.

a 4. is érdekeseket mondott, jó emberismeretre vall.

Kár, hogy legalább a nickneveket nem lehet látni ezen az oldalon..

2009. ápr. 30. 19:54
 7/23 anonim válasza:
88%
Lehet vonzó szerintem a félénkség is, talán anyai ösztönöket mozgat meg a nőben..
2009. ápr. 30. 19:57
 8/23 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nem vonzó. Ha intellektuális típus, akkor érdekes lehet, de hosszú távon azért nem a legjobb. Egy kapcsolatban a nő legyen nő,akit meg kell hódítani, a férfi meg férfi, akinek hódítania kell.

A lényeget meg összefoglalta a 4. válaszoló:)

2009. ápr. 30. 20:08
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

19:39-es vagyok..

az élet más területein nem vagyok félénk, igazi vezéralkat vagyok..de ha a kezdeményezésről van szó, akkor nagyon megijedek.egyszer lány létemre odamentem egy félénk,visszahúzódó fiúhoz (3 évig [!] gyűjtöttem rá a bátorságot), ugyanis épp ballagás előtt állt és úgy éreztem, hogy muszáj legalább megpróbálnom, ha már ő nem meri, mert lehet, hogy többet soha nem fogunk találkozni..kellemetlen eset volt.kedves volt velem, és valaha biztosan tetszettem neki, de nem lett semmi, mert kiderült, hogy már van valakije.ebben az egészben az volt a rossz, hogy azóta sem tudom, hogy ha hamarabb szánom rá magam, akkor lehetett volna-e valami..de az biztos, hogy ha ő valamiféle konkrét jelzést (tehát nem azt, hogy néz, vagy elpirul, mert abból bőven kijutott) adott volna, akkor előbb megteszem ezt a lépést.

2009. ápr. 30. 20:20
 10/23 A kérdező kommentje:

ez így meg még érdekesebb, hogy az élet más területein vezéralkat vagy és ebben a témában mégis félénk..

de persze egy lány esetében nem gond a félénkség, ott nem kérdés, hogy vonzó-e.

Tényleg, ez is lehetne egy kérdés, hogy lehet-e taszító ha egy lány félénk. Szerintem nem, az aranyos:)

2009. ápr. 30. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!