Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örök kérdés! Borotvált vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök kérdés! Borotvált vagy szörös?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
egyértelmű hogy csupasz, mindkettő nemnél. igényes, és ápolt, nem mellesleg orális szexnél is kellemes a csupasz, minthogy a szőrt nyalogassák szegény fiúk/lányok.
2009. máj. 1. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

A nő kopaszon nem szép, vagy van aki szeretné, ha a partnere kopasz lenne.

Ugyanígy alul is a szép természetes szőr, a szép, és az élettani.

Persze, ízlések, és pofonok különbözhetnek, és különböznek is.

2009. máj. 1. 21:12
 13/17 anonim válasza:
29%
modern európai ember nem szőrös! Ez legyen CSAK a majmok kiváltsága (meg azon emberi népcsoportoké akik fejlettségi szintben megeggyeznek velük)
2009. máj. 25. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nem is akarja az ember borotválni akkor legalább vágja le sokkal higiénikusabb mint a borzos szőr
2009. nov. 10. 22:19
 15/17 anonim válasza:
Szerintem a csupasz esztétikailag is jobb, meg tisztaság szempontjából is... Engem pl nagyon zavart mikor megvolt... Ma már nincs ilyen gondXD
2009. nov. 14. 14:34
 16/17 anonim válasza:
Én is úgy szeretem ha csupasz :) De a barátom megkért h egy nagyon kis sávot hagyjak meg mert az szexi és nálunk bevált :D
2010. júl. 25. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Sem a teljesen leborotvált / semmi izgató,unalmas kirakatbábú hangulat,kislányos/ sem a nagy dudva /több kosz akadhat meg rajta,meg hullajt,szádba megy/ nem tetszik igazán. A kettő közt, csak a szeéremdombon legyen szőr igényes mértékben. Segg körben,punci kőrben simára borotválva. Ez így nőies is,izgató látvány is,és tiszta is.Puncinyaláskor meg mi menne bele a szájba így,sztem semmi. Szőr a punci dísze!
2010. szept. 16. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!