Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mik gondoltok egy ilyen csizmáról, egy lány lábán?
Figyelt kérdés
1.)tetszik,aranyos,jópofa
2.)undorító,ronda
3.)jó,mert praktikus,jó meleg
4.)nem érdekel,mit hord,nem azt nézed
Köszönöm a válaszokat !
2011. okt. 11. 21:39
21/34 greeen válasza:
yeah a khurvák azok sexik!akkor jót linkeltem:)
22/34 anonim válasza:
1 és 3 :)
Nekem kifejezetten tetszik!
17/f
23/34 You got OWNED! válasza:
Vagy velem van a baj, vagy green kommentjének sokkal több értelmezési formája van mint 1
24/34 anonim válasza:
sorban: undorító, ronda --> jó mert praktikus --> nem érdekel mit hord, ő dolga --> az ágyban úgyis leveszi.
25/34 greeen válasza:
You got OWNED! hát akkor nagy bajok vannak veled !:(((
27/34 anonim válasza:
elég fura.
hasonlít nagyapám mamuszára, de van benne 1 kis lábkipsz beütés is.
28/34 anonim válasza:
29/34 anonim válasza:
fujj de otromba amit linkeltél.
meg amúgy is télre hova veszi fel...lefagy benne a lába.
akkor inkább 1 ilyen [link] ez legalább hát nem tom.....nekem az ilyesmik tetszenek
de kérdező ha neked a sajátod tetszik akkor hord azt.
Ne hallgass mások véleményére.
30/34 anonim válasza:
Ha 18 felett vagy, egyértelmű 2.
Az oldalon a "lovaglócsizma", esetleg a "lapos sarkú, egyszerű" az ami nem néz ki röhejesen egy NŐN.
Kislánynak esetleg elmegy ez az "ugg".
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!