Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsi lányok (150-160 cm)!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi lányok (150-160 cm)! Mért álltok lábujjhegyre mikor megöleltek egy magasabb fiút?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk nem állnátok, nem lenne jó megölelni mondjuk a hasát? És nem kényelmetlen mindig lábujjhegyre állni?
2011. okt. 11. 21:09
1 2 3
 21/22 M.B.K. válasza:
Én 150 cm vagyok..és uhm szóval...meg fogok ölelni egy 162 cm magas fiút(vagy lehet,hogy már 163-164 cm.nem tudom..nem láttam 3 hónapja qwq) és uhm..kéne egy kis segítség,hogy hogyan öleljem meg..amúgy legutóbb megölelt engem..és a mellkasáig értem owo...és szerintem még most is addig érek. Na szóval..kéne a segítség,hogy hogy öleljem meg :D
2015. okt. 28. 22:35
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez mar osztonszeruen jön :D

Ha barátnőmet olelem meg ( mint a pasiknal a kezfogas, csak ez kicsit hosszabb, de csak baráti) akkor is mar labujjhegyre állok, pedig csak 10 cm-rel magasabb nálam :D

De nála mar kb "leszoktam" erről :D

Mindig szól, hogy nem kell am pipiskedni :D

2015. dec. 25. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!