Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi lányok (150-160 cm)! Mért álltok lábujjhegyre mikor megöleltek egy magasabb fiút?
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk nem állnátok, nem lenne jó megölelni mondjuk a hasát? És nem kényelmetlen mindig lábujjhegyre állni?2011. okt. 11. 21:09
11/22 anonim válasza:
156 cm vagyok...és már már ösztönszerűen lábujjhegyre állok minden ölelésnél ,úgy jóó az :) 17L
12/22 anonim válasza:
Hol vagytok kicsi lányok? Bárkivel beszélek neten, szinte kivétel nélkül 170 felett van.
173cm - 21/F
13/22 anonim válasza:
Ez önkéntelen. Mindene magasabban van, így ahhoz, hogy a derekát öleljem pipiskednem kell:D
Próbálj meg megölelni egy fát a vállaid magasságában pl. Te is pipiskedni fogsz:DDD
14/22 anonim válasza:
"Hol vagytok kicsi lányok? Bárkivel beszélek neten, szinte kivétel nélkül 170 felett van.
173cm - 21/F"
Itt vagyok. Mind a 141 centimmel.
15/22 anonim válasza:
09:01!
Ha megkérdezhetem, hány éves vagy és merre laksz?
17/22 anonim válasza:
28 éves vagyok, és Nyíregyházán lakom.
18/22 anonim válasza:
Az sajnos nem itt van. Kecskemét mellett lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!