Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néhány napja volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máté144 kérdése:

Néhány napja volt az első szex barátnőmmel utólag derült ki hogy egészségügyi okokból nem szedhet fogamzás gátlót. Én erről a problémáról nem tudtam, és hát beleélveztem a bnőmbe. Mekkora az esély hogy ebből az egy esetből gyerek lesz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 22:44
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
kicsit kevesebb mint 1 héttel előtte
2011. okt. 10. 22:57
 12/37 anonim ***** válasza:
56%
Akkor viszonylag - elméletileg! - csekély rá az esély (de kizárni nem lehet, tehát teszt végzése szükséges!).
2011. okt. 10. 23:04
 13/37 anonim ***** válasza:
52%
Az első nap? Akkor kb épp elműlt. Így kicsi az esély.
2011. okt. 10. 23:04
 14/37 anonim ***** válasza:
83%
ha egy hete múlt el a menzesze, akkor a peteérés közepén lőttél...
2011. okt. 10. 23:10
 15/37 anonim ***** válasza:
79%
Gratulálunk, ön 9 hónap múlva tulajdonos lesz egy vadonatúj gyereknek. De egy kis összeg(kb 30ezer ft) ellenében visszavesszük termékünket. Reklamáció esetén kérjük forduljon munkatársainkhoz. Köszönjük.
2011. okt. 10. 23:17
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bizony Plan B, amíg nem késő!
2011. okt. 10. 23:51
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

A srác mindenképp hülye.

Ha a csaj szedhetne fogamzásgátlót, akkor is várnia kell általában 1 hónapot de legalább 2 hetet, hogy hasson a bogyó, és a szedés elkezdése a menstruációhoz kötött nem random megválasztható időpontban kezdődik.

Szóval ha szedne bármit SE számítana már. Amúgy mekkora az esély? 20%. Egészséges párnak peteérés időszakában a fogantatásra való esélye 20%.

De a jövőben javasolnám, hogy gumi. A terhesség hagyján, de olyan gusztusos nemi bajokat szedhetsz össze - akármilyen lánytól - ha csak így random védekezés nélkül belemész bármibe, hogy sírva vernéd tőle a fejed a falba, hogy lehettél ilyen felelőtlen.

De ez a szülei hibája. Ha gyerekem lesz, 10 évesen már felvilágosítom. Az hót ziher...

2011. okt. 10. 23:51
 18/37 anonim ***** válasza:
te eü-s vagy? lehet 1 kérdésem?
2011. okt. 10. 23:54
 19/37 anonim ***** válasza:
68%
Már ne haragudjatok,de én itt inkább a lányt nem értem, hogy lehet annyira buta, hogy nem vigyázjobban magára,neki azért mégis csak rosszabb, ha gyerek lesz a dologból. Miért nem mondta? Kondomot nem használtatok?
2011. okt. 10. 23:56
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
a probléma alapvetően ott van, hogy két kis hülye nekiáll kefélni, de egyik birkának sem jut eszébe, hogy védekezni kéne - ha már arra szarnak, hogy kölök lesz-e az akció vége vagy sem, de legalább a NEMI BETEGSÉGEK eszükbe juthatnának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 10. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!