Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Magyarországon felosztó kirovó rendszer van ez ok, de pont a mostani kormány vezette, be hogy egyéni számlára történjen a befizetés tehát te nyomon tudod követni eddig vagy ez után mennyi pénzt fogsz befizetni. "
Attól, hogy nyomon tudod követni, hogy mennyit fizettél be, még nem abból a pénzből fogsz nyugdíjat kapni, amit befizetsz. Azon semmi sem változik, és semmivel sem biztosít neked több jogot a nyugdíjhoz.
"Én attól nem félek most 25 évesen, hogy 60 év múlva ha rendesen dolgozok nem lesz nyugdíjam mert én pontosan tudni fogom hogy hány ft-t fizettem be az államnak a saját nyugdíjíjamra."
85 évesen szeretnél nyugdíjba menni? Én nem szeretnék annyi ideig dolgozni... Egyébként a korábbi rendszer szerint is visszakereshető volt, hogy ki mennyi járulékot fizetett be. "Valahogyan" eddig is kiszámították, hogy kinek mennyi nyugdíj járt, és azt nem az utolsó év(ek) fizetése alapján számolták ki. Egyébként lehet, hogy a nyugdíjig hátralévő 60 éved alatt befizetsz húszmilliót a nyugdíjkasszába, aztán két hónap boldog nyugdíjas lét után elhalálozol (mert 85 évesen ez már elég jó eséllyel bekövetkezik). De az is lehet, hogy még húsz évig fogsz kapni 200000 nyugdíjat, ezzel kihúzva az állam zsebéből 48 milliót. De ha úgy gondolod, hogy a nevesített nyugdíjszámla arra van, hogy majd a saját magad által befizetett pénzből adják neked a nyugdíjat, akkor nagyot tévedsz. Mert akkor miből kapnak a szüleid 60 évig nyugdíjat?
Hogy visszakanyarodjak a temahoz. Itt a valaszolok tobbsege azt gondolja, hogy a nok tobbsege azert szingli, mert tul valogatos. Csak azt szeretnem, hogy valaszoljatok, miert is kellene olyan valaki mellett maradnom, akit nem szeretek, akit nem tudok tisztelni, akit nem tekintek ferfinak, akibe nem vagyok szerelmes stb? Csak azert, hogy legyen gyerekem es egy nevleges hazassagom, majd 45 evesen csaljam meg, mert nem vagyok boldog?
En tavaly 33 evesen valtam el, es orulok neki, hogy egyedul vagyok jelenleg. Ha azzal jar, hogy nem lesz gyerekem, akkor nem lesz, de nem fogom beerni olyannal, akit nem tudok elfogadni 100%-an. Szoval valaszolva az eredeti kerdesre, szerintem hulyeseg a cikk, csak hatasvadasz toltelek, amit gondolom minden negyedevben elovesznek, kicsit atfogalmaznak es mehet.
Figyuka itt nem az a gond, hogy válogatósak a lányok. Mert ebben igazad van, hogy ne légy olyannak akit nem szeretsz, de te is elmondtad hogy nem tekintesz férfinak vagy nem tudsz elfogadni, tehát a lányok nagyon nagy százaléka nem csak érzés alapján dönt hanem pénz kinézet és rang alapján és itt a gond.
Ha látok egy ronda srácot egy szép lánnyal mindig látszik hogy miért van vele és nem a szerelem vak című dolog miatt. De fordítva egy jó kinézetű srác ha egy csúnyább lánnyal van az pedig szerelmes különben nincs vele....
Tehát itt ez a gond, hogy már sokkal könnyebben lehet ismerkedni találkozni és azt hiszik az emberek hogy addig keresgélnek, míg megtalálják azt akit nagyon szeretnek és ő viszont szeret és izmos pénzes netán eléggé nagy rangja is van.
De basszus ritkán érik az embert el igaz érzelmek, főleg a szerelem és szinte senki nem tudja ezt értékelni.
En nem a kinezetrol es a penzrol beszeltem, hanem arrol, hogy mennyire ferfi az illeto. Volt olyan pasi, akivel randiztam, hogy mindenki azt mondta ra, hogy ronda, nekem megis tetszett. Sajnos en neki nem annyira.
Az exferjem pedig szoke volt es kek szemu, jo pasi, megis egy tutyimutyi alak, hogy mindent en inteztem. Kb volt egy 30 eves felnott fiam.
A ferfiassagot nem szoktam osszekeverni a penzzel, es nem is a jo kinezettol ferfi valaki.
Még mielőtt a GYK társadalom nagyrésze tömeges öngyilkosságot követne el: NE TEGYÉTEK :)
Egy ilyen cikket ne vegyetek már komolyan :) Még írni sem tud az cikkíró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!