Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bajban vannak a Magyar szinglik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vannak a Magyar szinglik?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 10. 22:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Magyarországon felosztó kirovó rendszer van ez ok, de pont a mostani kormány vezette, be hogy egyéni számlára történjen a befizetés tehát te nyomon tudod követni eddig vagy ez után mennyi pénzt fogsz befizetni. "

Attól, hogy nyomon tudod követni, hogy mennyit fizettél be, még nem abból a pénzből fogsz nyugdíjat kapni, amit befizetsz. Azon semmi sem változik, és semmivel sem biztosít neked több jogot a nyugdíjhoz.

"Én attól nem félek most 25 évesen, hogy 60 év múlva ha rendesen dolgozok nem lesz nyugdíjam mert én pontosan tudni fogom hogy hány ft-t fizettem be az államnak a saját nyugdíjíjamra."

85 évesen szeretnél nyugdíjba menni? Én nem szeretnék annyi ideig dolgozni... Egyébként a korábbi rendszer szerint is visszakereshető volt, hogy ki mennyi járulékot fizetett be. "Valahogyan" eddig is kiszámították, hogy kinek mennyi nyugdíj járt, és azt nem az utolsó év(ek) fizetése alapján számolták ki. Egyébként lehet, hogy a nyugdíjig hátralévő 60 éved alatt befizetsz húszmilliót a nyugdíjkasszába, aztán két hónap boldog nyugdíjas lét után elhalálozol (mert 85 évesen ez már elég jó eséllyel bekövetkezik). De az is lehet, hogy még húsz évig fogsz kapni 200000 nyugdíjat, ezzel kihúzva az állam zsebéből 48 milliót. De ha úgy gondolod, hogy a nevesített nyugdíjszámla arra van, hogy majd a saját magad által befizetett pénzből adják neked a nyugdíjat, akkor nagyot tévedsz. Mert akkor miből kapnak a szüleid 60 évig nyugdíjat?

2011. okt. 12. 18:00
 22/27 anonim ***** válasza:
86%

Hogy visszakanyarodjak a temahoz. Itt a valaszolok tobbsege azt gondolja, hogy a nok tobbsege azert szingli, mert tul valogatos. Csak azt szeretnem, hogy valaszoljatok, miert is kellene olyan valaki mellett maradnom, akit nem szeretek, akit nem tudok tisztelni, akit nem tekintek ferfinak, akibe nem vagyok szerelmes stb? Csak azert, hogy legyen gyerekem es egy nevleges hazassagom, majd 45 evesen csaljam meg, mert nem vagyok boldog?

En tavaly 33 evesen valtam el, es orulok neki, hogy egyedul vagyok jelenleg. Ha azzal jar, hogy nem lesz gyerekem, akkor nem lesz, de nem fogom beerni olyannal, akit nem tudok elfogadni 100%-an. Szoval valaszolva az eredeti kerdesre, szerintem hulyeseg a cikk, csak hatasvadasz toltelek, amit gondolom minden negyedevben elovesznek, kicsit atfogalmaznak es mehet.

2011. nov. 9. 17:33
 23/27 anonim ***** válasza:

Figyuka itt nem az a gond, hogy válogatósak a lányok. Mert ebben igazad van, hogy ne légy olyannak akit nem szeretsz, de te is elmondtad hogy nem tekintesz férfinak vagy nem tudsz elfogadni, tehát a lányok nagyon nagy százaléka nem csak érzés alapján dönt hanem pénz kinézet és rang alapján és itt a gond.

Ha látok egy ronda srácot egy szép lánnyal mindig látszik hogy miért van vele és nem a szerelem vak című dolog miatt. De fordítva egy jó kinézetű srác ha egy csúnyább lánnyal van az pedig szerelmes különben nincs vele....

Tehát itt ez a gond, hogy már sokkal könnyebben lehet ismerkedni találkozni és azt hiszik az emberek hogy addig keresgélnek, míg megtalálják azt akit nagyon szeretnek és ő viszont szeret és izmos pénzes netán eléggé nagy rangja is van.

De basszus ritkán érik az embert el igaz érzelmek, főleg a szerelem és szinte senki nem tudja ezt értékelni.

2011. nov. 10. 14:29
 24/27 anonim ***** válasza:
86%

En nem a kinezetrol es a penzrol beszeltem, hanem arrol, hogy mennyire ferfi az illeto. Volt olyan pasi, akivel randiztam, hogy mindenki azt mondta ra, hogy ronda, nekem megis tetszett. Sajnos en neki nem annyira.

Az exferjem pedig szoke volt es kek szemu, jo pasi, megis egy tutyimutyi alak, hogy mindent en inteztem. Kb volt egy 30 eves felnott fiam.

A ferfiassagot nem szoktam osszekeverni a penzzel, es nem is a jo kinezettol ferfi valaki.

2011. nov. 10. 17:06
 25/27 Macs1209 ***** válasza:

Még mielőtt a GYK társadalom nagyrésze tömeges öngyilkosságot követne el: NE TEGYÉTEK :)

Egy ilyen cikket ne vegyetek már komolyan :) Még írni sem tud az cikkíró :)

2012. jan. 29. 14:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Férfiak termékenysége is csökken jelentősen 40 éves korukban csak a nőket valahogy bezsarolják, hogy szülj nem baj ha az apuka megcsal, kutyába sem néz, szülnöd kell, sokan meg azt mondják, hogy öreg korukban gondoskodnak róluk a gyerekek, azért kell gyerek. Hát ez ma már nem így megy, ha van a család, ha nincs sokan öreg otthonban végzik, mert ha arra várna az ember, hogy ápolja a szüleit és abból nem halna éhen nem (csak ő hanem a szülei) is igen nagy baj lenne. Illetve szerintem hülyeség szülni 20 as években hisz a fele válással végződik és ha valakinek van egy gyereke vagy kettő nehezebben talál párt. Egyszóval, a nőkkel van kicseszve, ha gyereke van a férfiak leléphetnek mellőle könnyen ez egy csapda helyzet. Az meg ne nagyon legyen már baj, hogy válogatnak nők és férfiak egyaránt, hisz mindenki a legjobbat akarjam magának és ez a születendő gyerekeknek is a legjobb. Tapasztalatból mondom, alkoholista apának ne szüljünk meg sem érdemli, hogy gyermeki legyenek egy egész család szenved az ilyen miatt.Aki meg azt mondja, hogy csak a 20 éves lányok kellenek mert hát férfi privilégum 40-50 évesek is saját gyerekük kora beli nőre startol( persze aki elhiszi, hogy ez szerelem annak gratulálok) az ámítás. Ha vagy 30 éves vagy 40 ugyan úgy ott hagyhat a férjed, valaki másért, gyereket szerintem úgy érdemes vállalni, ha valaki tényleg vágyik rá és a legrosszabb esetben is egyedül fel tudja nevelni és nem keseríti meg az élet ez miatt. Illetve a korra vissza térve nem igazán a kor számít 40 alatt amíg tud szülni valaki, hanem a kinézet, ha a férfiak választanának, hogy egy 30 as bombázót vagy 20 éves kövér igénytelen lányt vegyen el, akkor szerintem a 30 as nyerne. A szépség még mindig előrébb való, mint a kor szerintem.
2019. febr. 17. 12:26
 27/27 anonim ***** válasza:
22%
Érdekes, a cikk szerint a franciáknál támogatják a családokat sok pénzzel. Akkor ők is szemetek, mint Orbán? :D :D :D
2019. márc. 29. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!