Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bajban vannak a Magyar szinglik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vannak a Magyar szinglik?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 10. 22:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%

"S ez még nem elég; a társkereső harmincas nők harmada a fővárosban lakik, miközben itt csak a facér férfiak tizede lelhető fel."

Miért van olyan érzésem, hogy nem a férfi hiány a probléma fő forrása? :\\\

Jah, hogy csillagászati igéééények, értem.

Hát bizony ki mint vet, úgy arat.

21F

2011. okt. 10. 23:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyettem is pánikoljon valaki pls.
2011. okt. 10. 23:32
 13/27 anonim ***** válasza:
Annyi más problémánk van éljünk rendesen normális bérért, amiért érdemes kikelni az ágyból és már nem is lesz több gyerekes, zszinglis gond.....
2011. okt. 10. 23:43
 14/27 kovpet ***** válasza:

"Helyettem is pánikoljon valaki pls."

Majd ha nyugdíjas leszel, te is fogsz pánikolni :)

Mert hogy pénzt nem kapsz majd, az tuti :(

Mint ahogy én meg meg más sem...

2011. okt. 11. 13:36
 15/27 anonim ***** válasza:

"Majd ha nyugdíjas leszel, te is fogsz pánikolni :)

Mint ahogy én meg meg más sem..."

Továbbra is: valaki pánikoljon helyettem is, pls.

2011. okt. 11. 16:37
 16/27 anonim ***** válasza:

"Majd ha nyugdíjas leszel, te is fogsz pánikolni :)

Mint ahogy én meg meg más sem..."

Ez abszolult hülyeség, ez mindig embertől függ, igen aki szarra sem viszi az életben és 60-80 ezer forintért dolgozik egész életében annak persze hogy nem lesz nyugdíja rendes.

Aki viszont mindig igényes volt a tanulásra, a munkájára, és jól is csinálta az általában jobban szokott keresni és annak rendes nyugdíja is van.

Apám egyszerű gimiből kezdte, és sok sok szakképzettsége lett és addig keresgélt míg egy egyszerű nyomdász létére 180 ezret kap kézhez.

Mindig ő a csoda nekem, hogy egy kis faluból feljött és megmutatta hogy amit csinál az jó és el is ismerik.

Neki magas nyugdíja lesz. De anyámmal is hasonló a szitu, jól dolgozik, ezért megbecsülik fizetésben is. ő is addig keresgél míg megtalálta azt a helyet ahol a jó munkát meg is fizetik.....

2011. okt. 12. 08:33
 17/27 kovpet ***** válasza:

"Neki magas nyugdíja lesz."

Kicsit egyszerűen gondolkozol, de gondolom fiatal vagy még. :)

A nyugdíjat nem az általa befizetett járulékból kapja az ember. Azt a pénzt MOST elkölti az állam: nyugdíjra, eü-re, A6-osra, lézerblokkolóra.

Faterod nyugdíja abból lesz (lenne), amit az akkori aktív réteg kitermel. ...akik közül az, aki érdemben termelne pont nem születik meg a cikk szerint (és én is így látom).

Így nem lesz, aki kitermelje a nyugdíjat. Hosszútávon ez nem tartható, így newflash: nem lesz nyugdíj. Vagy ha lesz, akkor igen kevés lesz. Vagy kölcsönből lesz, ahogy most is, de egy idő után senki nem ad majd kölcsönt.

De ez itt offtopic, nem is mentem volna bele, de ez a naivitás megragadott. :)) (És ezt nehogy sértésnek vedd, bár én is így tudnék még gondolkodni :) )

Összegezve: ha csak nem vagy nagyon gazdag, aki magának gondoskodik nyugdíjról, akkor igenis hogy lehet pánikolni. :)

2011. okt. 12. 08:54
 18/27 anonim ***** válasza:

"Azt a pénzt MOST elkölti az állam: nyugdíjra, eü-re, A6-osra, lézerblokkolóra."

Ebben az az érdekes, hogy húsz éve pontosan ugyanez volt a helyzet, és azóta is folyton ezen megy a pánik. Igen, aki megteheti az magának IS takarékoskodik.

2011. okt. 12. 09:15
 19/27 anonim ***** válasza:

Ezt a választ te írtad.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:33-as vagyok

Ez hülyeség hogy nem lesz nyugdíj!

Magyarországon felosztó kirovó rendszer van ez ok, de pont a mostani kormány vezette, be hogy egyéni számlára történjen a befizetés tehát te nyomon tudod követni eddig vagy ez után mennyi pénzt fogsz befizetni. Most is ha látod a nyugdíjasok juttatásait egyik kormány sem meri megvágni, lecsökkenteni.

A másik 90 ben eltűnt a nyugdíjkassza és néda 90 től máig mindenki aki nyugdíjas kap nyugdíjat.....

A harmadik meg a "magas" nyugdíj a jelenbeli nyugdíjérték megállapításon múlik. És a jelenlegi rendszer szerint apám és anyám mivel sokat dolgozott, magas adókat fizetett be ezért magas nyugdíjat fognak megállapítani nála. Én attól nem félek most 25 évesen, hogy 60 év múlva ha rendesen dolgozok nem lesz nyugdíjam mert én pontosan tudni fogom hogy hány ft-t fizettem be az államnak a saját nyugdíjíjamra.

2011. okt. 12. 16:39
 20/27 kovpet ***** válasza:

"de pont a mostani kormány vezette, be hogy egyéni számlára történjen a befizetés"

Szerintem te most viccelsz. De nem offolok tovább itt, bocs mindenkitől az eddigiekért is. :)

2011. okt. 12. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!