Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általános iskolába r. bancos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános iskolába r. bancos, ha úgy öltözök fel, hogy . (. )?

Figyelt kérdés

lábszárközépig érő csizma, vastag(abb) fajta harisnya, rövidnadrág, abba betűrve egy ujjatlan póló, rá farmer ing amit nem veszek le?

jó tanuló vagyok. és 8.os

2011. okt. 10. 20:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

hát a csizma az téli csizma, a leggings az nem ilyen nlyon vasltagságú hanem olyan közepesen vastag, arra RÁ veszem a rövidnardágot szóval.. a csizma meg nem magassarkú.

ja sé igen, pesti vagyok.

2011. okt. 10. 21:09
 12/23 anonim ***** válasza:
annyira nem 20
2011. okt. 10. 21:23
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

Ma 20:38!

Nem tudom, hogy ki vagy mi vagy, de egy biztos, sikerült felb@sznod az agyam! "Gondolom, ti sem a fővárosban laktok, hanem valami vidéki faluban" WTF? Ebből a mondatból azt szűrtem le, hogy nem vagy több egy tudatlan tyúknál aki azt hiszi, hogy városon kívül nem is emberek élnek. Tudod, én falun lakom és itt kvára nem szól meg senki senkit csak talán az emberek tudják, hogy ilyen időkben nem nyári cuccokban kell járni (Persze és mindenkire rábízom, hogy hogy öltözik, de sokszor én még farmerba is fázom) Meg ez az "itt Pesten" hogy oda ne rohanjak b+, MIÉRT MI VAN OTT PESTEN? Nagyon nem tudom, hogy mi a f@szt képzelsz magadról de gyorsan bújj el mert végén még elkapnak a falusiak te gyökér! Egyébként meg bocsi az offért, de utálom amikor a vidékieket szidják...

2011. okt. 10. 21:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Rátok eresztjük a kiskertünkben termett tyúkokat és kecskéket!!:D:D
2011. okt. 10. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Ma 21:44 egyet értek veled. Én a leoltott vidéki szűklátókörű lány, aki nem regem 5 fokban rövidgatyában a hidegben. :D És tudod itt falun jobban bírják a hideget mint ott a nagy fővárosban, ugyanis mi lovaskocsival járunk iskolába és megszoktuk hogy arcunkba süvít a szél... Csak minket idesanyánk megtanított felöltözni, hogy ne fázzunk meg és időnként ránk adja a 3. pulóvert is. Sajnos nagyon nem vagyunk trendik és csőlátásunk van :D Ez van.
2011. okt. 10. 22:53
 16/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem vitatkozom egy falusi tahóval, meglátszik a stílusodon, hogy valami disznófarmon nőttél fel, távol a civilizációtól:))
2011. okt. 11. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem is kell, addig sem húzom fel magam fölöslegesen. Ja.. és egyébként igen, vannak disznóink, sőt még tyúkjaink is..de tudod mit? BÜSZKE VAGYOK RÁ! ÉS BIZONY BÜSZKE IS LESZEK! Mert tudod azt a kaját amit naponta a szádba teszel, nem a fákról szedik le vákumcsomagolásban hanem ITT falun termelik meg! Remélem, hogy életedben legalább egyszer te is le kerülsz egy hosszabb időre vidékre, ahol az emberek "disznók közt nevelkedtek, nem tudják mi az a divat és még csak modoruk sincs".
2011. okt. 11. 17:22
 18/23 anonim ***** válasza:
a te szar koppincs gucci táskád a mi marhánkból van te idióta :D a lábtörlődre kéne szaratni egy karámnyi lovat BUNKÓ SÖTÉT PESTI SZUKA :D
2011. okt. 11. 18:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Az értelem netovábbja. Most már jogosan mondhatom, hogy vidéken mennyi tahó van. Ja, és nincs hamisított Gucci táskám, akkor már inkább eredetit veszek:))
2011. okt. 11. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:
szerintem havan rá 500.000red nem hiszem hogy ide írogatnál:)
2011. okt. 11. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!