Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi/csaj nagyon kedves hozzád akkor te is kedves leszel hozzá vagy kihasználod a kedvességét?
Én nagyon kedves lány vagyok, a fiúkhoz főleg.
Ezzel azt érem el,hogy ők is kedvesek lesznek hozzám vagy azt,hogy kihasználják a kedvességem? (ezalatt azt értem,hogy lelki szemetesládának használnak, rajtam töltik ki a dühüket stb.)
El sem olvastam a felettem lévő válaszokat, szerintem igen, egyébként kihasználnak, amikor a házidat kérik el... azzal kezdődik minden:) utána ki tudja mi lesz, a legjobb barátnőd pasijai lesznek, te meg csak nézheted őket, ezzel a kedves- kedves kapcsolattal barátság alakul ki köztetek, több sosem volt, TAPASZTALATBÓL tudom:( egész életembe kedves voltam szinte mindenkivel, most annyit látok, hogy mindenki, a régi ismerőseimmel van, én meg csak nézhetem őket, megjegyzem én se vagyok csúnya, ez nem lehet indok:)
de ha kedves vagy.....nem rossz dolog.. és tudod mit legyen pozitív hozzáállásod is, mert elég embert bosszantasz ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni.. ennek a kedveskedésnek jó és rossz oldala is van, próbáld a rosszat is előnyöddé kovácsolni, sok sikert:)
"En nagyon kedves lány vagyok..."
látszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!